Šī ir pirmā reize, kad taisu kaut ko tamlīdzīgu, tāpēc video
ir daudz kļūdu un nepilnību, bet jūs droši varat izteikt savu
viedokli - kas būtu jāpalabo utt.
P.S. YouTūbā jau paspēja diseiblot skaņu tāpēc varat kačāt MQ video ar visu skaņu no FF.
kaut kas interesants beidzot nevis kkāda runāšana visu laiku ''itkā'' savādāk zaibal.
Bija arī viena vieta rēcīga ķipa tur kur tas sargs vai smth like that leca un izskatijās ka galvu pret malu atsita riktīgi
Bet man liekas ka bija viena maza kļūda kur tas ķipa čalis ar to kkādu lakatu galvā leca un neuzleca un tad velreiz leca un tad uzleca, tur bija kļūda ja?\10/10
tas biju es, man pasam viss uzlecas normali, tikai Nation gluki bija, jo visiem ta spele ir, tapec ka SA SP jau nav domats lai kads cits ari daritu ka CJ.
[AG]_Just wrote:
Bet man liekas ka bija viena maza kļūda kur tas ķipa čalis ar to kkādu lakatu galvā leca un neuzleca un tad velreiz leca un tad uzleca, tur bija kļūda ja?\10/10
Tas bija lāgs.
Staprcitu, ja jums ir kāda laba ideja par ko varētu taisīt video, bet pašam ir slinkums to darīt, varat man sūtīt pm, un izklāstīt to. Ja ideja būs pietiekami laba, tad, varbūt es jūsu stāstiņu varu pārtaisīt par mūviju.
[AG]_Just wrote:
Tas bija lāgs.
Staprcitu, ja jums ir kāda laba ideja par ko varētu taisīt video, bet pašam ir slinkums to darīt, varat man sūtīt pm, un izklāstīt to. Ja ideja būs pietiekami laba, tad, varbūt es jūsu stāstiņu varu pārtaisīt par mūviju.