Vēstule ziemassvētku vecītim

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Locked
SaW
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Vēstule ziemassvētku vecītim

Post by SaW »

Ieejiet un uzrakstat vecītim vēstuli un iekopējat to te ;)
Links: http://www.home.lv/jayart/zsv.html
Man sanāca šāds:
Sveicināts mīļo, Ziemssvētku vecīt!
Mans vārds ir Lauris. Man ir tikai 16 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu toaletē un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten 01:00. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar ar vibratoru un bieži trāpa taisni pa peni =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: Gejs!
Manējais tētis ir Sutiners, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: Mauka!!! Un liek man remontēt viņa Telefons. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk Sūdi. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt Paslēpes. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Lauris, bet gan par monu lizu! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi idiots, tad Tu sapratīsi cik man ir "Gribu vēl!". Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais Orangutāns Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man ar vibratoru. Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu sexam. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu Toalete. Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir "Gribu vēl!". Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es Iešu mājās spēlēt datoru.
Atceraties ka es ticu Tev Mīļotais!
Ziemassvētku vecītim! Lauris.
Mangoo
Jauniņais
Jauniņais

Re: Vēstule ziemassvētku vecītim

Post by Mangoo »

Man sanaca ta xD
Vēstule Ziemssvētku vecītim

Mans vārds ir Pidars. Man ir tikai 9 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu pakaļa un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten 20:00. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar jaunu vibriķi un bieži trāpa taisni pa pautiem =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: man smird olas!
Manējais tētis ir ginekalogs, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: suņu dratetajs!!! Un liek man remontēt viņa vibriķi ar kakainiem pirkstiem. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk sudi. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt samp. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Pidars, bet gan par mātes drāzējs! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi duraks, tad Tu sapratīsi cik man ir slikti. Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais sesks Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man jaunu vibriķi. Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu sexam. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu vibriķi. Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir slikti. Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es sakšu dračīt.
Atceraties ka es ticu Tev stulbais suņu drazejs!
Ziemassvētku vecītim! Pidars.
Image
Aureora
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Aureora »

Man patika SaW vēstule, varēja mazliet dažos teikumos pasmieties (cool)
Stailers[BoxG]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Stailers[BoxG] »

Mans vārds ir Mārtiņš. Man ir tikai 15 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu podā un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten 00:00. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar karoti un bieži trāpa taisni pa galvu =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: Cepti kartupeļi!
Manējais tētis ir celtnieks, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: BĻE!!! Un liek man remontēt viņa televizoru. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk sūdi. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt sunīšus. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Mārtiņš, bet gan par Džefriju! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi Kalvītis, tad Tu sapratīsi cik man ir slikti. Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais suns Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man karoti. Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu pikačū. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu AK-47. Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir slikti. Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es nomiršu.
Atceraties ka es ticu Tev sukatniek!
Ziemassvētku vecītim! Mārtiņš.
Nu man sanāca tāda :D
Image
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

Vēstule Ziemssvētku vecītim

Mans vārds ir Skotijs. Man ir tikai 13 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu pagrabā un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten 7:00. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar vibratoru un bieži trāpa taisni pa ānusu =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: Bļed tu jobanā krople!
Manējais tētis ir maukuris, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: Jobanais ukris!!! Un liek man remontēt viņa pimpi. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk kakas. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt sejas šķaidīšanu. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Skotijs, bet gan par par gopņiku! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi pideras, tad Tu sapratīsi cik man ir laimīgs. Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais Dzērājs Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man vibratoru. Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu mocim. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu draudzeni. Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir laimīgs. Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es beigts un pa galam.
Atceraties ka es ticu Tev Lašara!
Ziemassvētku vecītim! Skotijs.

Atkārtot!
[AoD]Kaspars
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Kaspars »

Old stuff!
SaW
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SaW »

Kādam vajag source? Vnk varu no-klonot visu šito lapu ( http://www.home.lv/jayart/ )
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [fate.lv]RXTS »

Pirms šeit likāt savas vēstules, tās vajadzēja divas reizes pārlasīt, un tad padomāt, vai nepārkāpjat noteikumus!
Ciet neslēgšu, varbūt vēl kāds gribēs nopelnīt wārniņu.
  • Image
SaW
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SaW »

RxTs wrote:Pirms šeit likāt savas vēstules, tās vajadzēja divas reizes pārlasīt, un tad padomāt, vai nepārkāpjat noteikumus!
Ciet neslēgšu, varbūt vēl kāds gribēs nopelnīt wārniņu.
Tas ir citāts un par citātiem vārnas neliek... Ne jau viņš lamājās, lamajās tā mājaslapa :P
TheSnS
Censoņa
Censoņa

Post by TheSnS »

Mans vārds ir Sprīdītis. Man ir tikai 9 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu skeitparkā un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten 20:59. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar skapi un bieži trāpa taisni pa krūtīm =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: es nemāku rakstīt!
Manējais tētis ir stūmējs, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: maita!!! Un liek man remontēt viņa burku. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk vāveres. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt pidagas. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Sprīdītis, bet gan par pikačū! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi stūlb***, tad Tu sapratīsi cik man ir kļova. Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais nezvērs Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man skapi. Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu kreklam. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu ēdienu. Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir kļova. Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es iedzīšu kājas kaut kur.
Atceraties ka es ticu Tev stūlb*** idi**ts!
Ziemassvētku vecītim! Sprīdītis.
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [fate.lv]RXTS »

Interesanti, kurš tad tajos tukšajos lauciņos rakstīja vārdiņus?
  • Image
Baltais
Jauniņais
Jauniņais

Post by Baltais »

Klaviatūra RxTs, klaviatūra... (cool)
SPOZHAIS!!![1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SPOZHAIS!!![1337] »

šitas, itkā tur nav lamuvārdi ...
Mans vārds ir Škoļubevs. Man ir tikai 500 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu Airport3 bunkurā un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten 12:00. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar ledusskapi un bieži trāpa taisni pa Zarnu =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: šisīmbabukaspakas!
Manējais tētis ir dzērājs un izrijējs, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: Oļegs!one1!1!!!!! Un liek man remontēt viņa Sēni. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk Tanks. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt SAMP. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Škoļubevs, bet gan par Sēni! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi [BrC]TRAX, tad Tu sapratīsi cik man ir iestrēpuļojies. Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais Bebrulāčuāpsis Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man ledusskapi Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu dabūjienam pa muti. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu Oļega sēdekli .Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir iestrēpuļojies. Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es kļūšu par putru.
Atceraties ka es ticu Tev Traktorist!
Ziemassvētku vecītim! Škoļubevs.
Image
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

jums nav zaibal sitos meslus likt?
Image
TheMatwz[LCN]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by TheMatwz[LCN] »

Jauna -

Mans vārds ir Edgars. Man ir tikai 16 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu kaste un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten divpadsmitos. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar ar pidaru un bieži trāpa taisni pa galva =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: a milli a milli...!
Manējais tētis ir Prostitute, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: urla!!! Un liek man remontēt viņa pimpis. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk kaka. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt Richurachu. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Edgars, bet gan par MiamiHeat! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi Edgars, tad Tu sapratīsi cik man ir sudigi.. Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais Kakis Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man ar pidaru. Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu drazties. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu meitenes :/. Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir sudigi.. Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es nekas.
Atceraties ka es ticu Tev urla!
Ziemassvētku vecītim! Edgars.
Locked