Ja tu doma ka Roks un daleji Pops (Kelly Clarkson piemeram) ir vienigie zanri kas piestav stunt muvijiem, tad tu maldies. Trance vienmer ir bijis lidzsvara ar siem diviem zanriem. Godigi sakot, man pasam labak patik Nation video, neka tavi, Harcha. Visu cienu un respekts.
Amentia
Moderator: Moderatori
Re: Amentia
2Harcha:
Ja tu doma ka Roks un daleji Pops (Kelly Clarkson piemeram) ir vienigie zanri kas piestav stunt muvijiem, tad tu maldies. Trance vienmer ir bijis lidzsvara ar siem diviem zanriem. Godigi sakot, man pasam labak patik Nation video, neka tavi, Harcha. Visu cienu un respekts.

-
[CW]Harcha
- Censoņa

Ar solistu dziesmas, manuprāt, vieglāk atpazīt. Un es nesaku, ka man dziesma nebūtu patikusi! Tici man, neesmu tāds cilvēks kam patīk viens stils.
Un Dumperam to teicu nevis tādēļ ka būtu iedomīgs, bet gan tādēļ, ka viņš mani pat neievēro.
Un Dumperam to teicu nevis tādēļ ka būtu iedomīgs, bet gan tādēļ, ka viņš mani pat neievēro.
Man vispariba patika,bet man liekas ka tur bija mainits gravity ..
Par temu
7/10
Par temu
7/10
Yea right
- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris

Teikšu atklāti '' Ļoti iespaidošs video '' / Lieku 9,7/10 / 
Nekas Ipaš 7/10