Beztēma #2
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #2
Kur var kautko sīkāk par tiem turnīriem uzzināt?
Ja kas ar mani vari rēķināties.
Ja kas ar mani vari rēķināties.
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
- [PF]Gliemezis
- Jauniņais
Janek, apskaties, kad viņš to rakstīja...
Sabāzām mīlētājus kā mazos. Ankipānam svētki. Jauka diena visai Latvijai.
Sabāzām mīlētājus kā mazos. Ankipānam svētki. Jauka diena visai Latvijai.
- Deliite[1337]
- euro
delj tadiem ka tu mes ari zaudesim,kas netic ka mes vinnesim!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Tieši tā, es saku ka vinēsim, kapēc gan nē? Spēcīga viņa ir apmēram tik stipri takā zviedri, tad kapēc nevarētu 3 reizi uzvarēt viņus?
+ Es nēsmu Optimists, bet realists.
+ Es nēsmu Optimists, bet realists.

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Vienkārši jācer uz to, ka Krievi spēlē pret ASV būs totāli pārguruši, un spēlē pret mums nespēs aktīvi darboties. Vēl liels pluss ir tas, ka Krievi ir ļoti agresīvi, un viņus ir viegli izprovacēt pārkāpt noteikumus - tādējādi mēs dabūsim skaitlisko vairākumu un tā arī sasitīsim tos golus!
1. Krievi nav noguruši pēc spēles ar ASV. Par to jau liecina arī pats rezultāts 4:1.
2. Krievi ir pateikuši to, ka nemaz necentīsies ar mums cīnīties. Protams, ka padošanās viņiem nav prātā, bet ļoti gatavoties spēlei viņi netaisas. Uz laukuma būs trešais no viņu vārtsargiem ( kurš vienalga ir spēcīgs ) un komanda arī laikam tiks no rezervuāriem veidota.
3. Mums labi padodas powerplay tākā sabāzisim mazos urlandus vairākumā. (Ja viņi dos iespēju)
2. Krievi ir pateikuši to, ka nemaz necentīsies ar mums cīnīties. Protams, ka padošanās viņiem nav prātā, bet ļoti gatavoties spēlei viņi netaisas. Uz laukuma būs trešais no viņu vārtsargiem ( kurš vienalga ir spēcīgs ) un komanda arī laikam tiks no rezervuāriem veidota.
3. Mums labi padodas powerplay tākā sabāzisim mazos urlandus vairākumā. (Ja viņi dos iespēju)
Pēc Pučes un Irbes statistikas Latvju zēni ir agresīvākie, un pret ASV viņiem bija diezgan maz sodu.RxTs wrote:Vēl liels pluss ir tas, ka Krievi ir ļoti agresīvi, un viņus ir viegli izprovacēt pārkāpt noteikumus - tādējādi mēs dabūsim skaitlisko vairākumu un tā arī sasitīsim tos golus!

- [NWA]Dumper
- Bembists
Krievi ir ļoti agresīvi, kad ir nonākuši zaudētāju lomā! Ja mēs pirmie gūtu vārtus, tad viņi sāktu spēlēt agresīvi!

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris