Amish_AmP

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

dzests_lietotajs
Jauniņais
Jauniņais

Amish_AmP

Post by dzests_lietotajs »

Man jau ir izbesījis admins Amish_AmP tapēc nācu rakstīt sūdzību! Es vienkārši spēlēju spēli vācu nost pretiniekus un novācu Amish_AmP. šis mani disarmo! Tad kad es šo vel vācu nost viņš atkal mani disarmoja! to redzeja SaW. Šis admins tēlo bajgi kruto ko var arī redzēt bildē:
Image
ja butu uzņemis bildi atrāk varetu redzet ka viņš mani disarm! Vēlak vel citā vietā pēc vairākām stundām es viņu ieraudziju un kad sāku uz viņu šaut šis atkal mani disarm!

Vai tas ir normāli ka adimini šitā var izrīkoties? :/
Jogi
Censoņa
Censoņa

Re: Amish_AmP

Post by Jogi »

pierodi tāpat kā es,un nebūs nekādu problēmu.
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

Amish par tevi ir 100x labāks !
dzests_lietotajs
Jauniņais
Jauniņais

jannka wrote:Amish par tevi ir 100x labāks !
tapēc ka es viņu varu 100 reizes novākt, bet viņš mani 100 reizes tik disarmot ja?...
_

Post by _ »

Pilnīgi kretinē tas, ka tevi vislaik šauj, ja tu piem tusē servisāvai, kur citur... :(| mums tu visiem riebies! un disarm bija arī par to, ka tu šāvi spēlēt`wajus airport3 spawnā!
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

tu esi nedaudz jociigs :D jau besii vnk visaadi pokemoni kas neljauj vnk paspeeleet un izseko pus valsti lai novaaktu :D tu man ar jau esi izbesijis ar to ka vislaik seko un jauc visu aaraa :P :D
un btw tu spawnaa shaavi :D
sene
Jauniņais
Jauniņais

ss

Post by sene »

es negribu sudzeties un ari neko neteiksu bet amish bisku piebremze ar to adbrunosanu es nezinu ka bija bet tu savi man es savu pretu un tu mani adbrunoji nu tagad man ir isteniba vienalga es zinu tu gribi normali paspelet tapec nesudzos :)
nismo_AmP
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by nismo_AmP »

Iesaku parlasit servera noteikumus, augsa ir links, plus vel uzlikt Amish tadu levelu, lai si komanda vinam nebutu pieejama. ;)
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

nismo ja tu zinātu kā tas ir ka seko visādi pokemoni ali tikai nošautu tu ar tā vislaik darītu :P
nismo_AmP
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by nismo_AmP »

1. Tas nav iemesls, lai soditu.
2. Mani nevar vienkarsi nogalinat. Parasti tas, kas mani censas nogalinat, ludzas, lai nesauju vinam.
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

a kapee es vinjam nevaru atnjemt ierochus aj vins man chakaree nervus un visu paareejo ko gribu izdariit ? :D
dzests_lietotajs
Jauniņais
Jauniņais

Amish wrote:a kapee es vinjam nevaru atnjemt ierochus aj vins man chakaree nervus un visu paareejo ko gribu izdariit ? :D
psc bajgi es tevi izsekoju! bajgi man tevi vajg atvākt.. es vienkārsi braucu vēlāk est un ieradziju ka tu tur esi ar maz hp un nodomāju tevi novākt i viss nejau ka tevi izsekoju vislaik :D lol un pietam kauka neatceros ka butu vacis cilvekus airport3 spawnaa.. es vācu tikai tur tālāk kur tāda mājiņa...

P.S. amish tad ari vareji pateikt lai lieku tevi miera nevis tik lieliities ar admina statusu :(|
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

es nelielos ar admina statusu jo negribu buut taads pokemons kaa esi tu ! un netaisos tev luugties lai tu mani neshauj :D
dzests_lietotajs
Jauniņais
Jauniņais

nu jā vairāk par vārdu pokemons nezini ja? liekas ka tu jau tos pokemonus visu dienu un nakti skaties ka vislaik tik galvā sēž (POKEMONS POKEMONS POKEMONS)

lielies gan tu! to var arī bildē izalsīt!!! :.
Raivito
Censoņa
Censoņa

Post by Raivito »

ejat citur savā starpā diskutēt un tam vajadzētu speciālu topiku uztaisīt ''spēlētāju un/vai adminu nesaskaņas'' un tur veidot topikus xD
Locked