mayhem_[VrTx]
Moderator: Moderatori
mayhem_[VrTx]
noteikumos nav rakstīts, kad obligāti ir jābūt kādā klanā!
servera noteikumi ir:
1. Nelietot nekādas papildprogrammas, kas ietekmētu Tavu spēles līmeni, piemēram, čīti, haki, treineri u.c.
(a) BAN.
2. Nelamāties, neaizskart citus spēlētājus, viņu ģimenes un draugus.
(a) MUTE.
(b) KICK.
(c) BAN.
3. Neuzbrukt spēlētājus uzreiz pēc to parādīšanās kādā vietā. Drīkst šaut pēc 10 sekundēm vai tiklīdz spēlētājs sāk uzbrukt.
(a) KICK.
(b) BAN.
4. Nerīkot apšaudes stunt vietās un drag vietās.(SF lidosta neskaitās, jo tā nav oficiāla drag vieta).
(a) KICK.
5. Neuzdot jautājumus par savu serveru izveidi, to modiem un citām ap citu serveri saistītām lietām.
(a) MUTE.
(b) KICK.
6. Nereklamēt citus SA:MP serverus.
(a) BAN.
7. Neprasīt administrātoriem naudu vai ieročus.
(a) MUTE.
(b) KICK.
8. Pirms ieiešanas spēlē izslēgt programmas, kas pazemina interneta resursus, piemēram p2p apmaiņas programmas.
(a) KICK.
9. Neatstāt automašīnas, lidmašīnas, laivas un citus braucamos, teleportos.
(a) KICK.
10. Nemānīt lēticīgos un nezinošos spēlētājus, piemēram, "Rakstiet /q, lai saņemtu naudu".
(a) MUTE.
11. Aizliegts šaut galvenajiem administrātoriem, ja viņi paši neizrāda vēlmi tapt šauti.
(a) JAIL.
(b) KICK.
(c) BAN.
Tad lūdzu varētu mani atbanot.
1. Niks, ar kuru mani nobanoja; mayhem_[VrTx]
2. mana IP adrese 78.84.43.174
3. Admina niks, kurš mani nobanoja; [AoD]Burner
4. Iemesls kāpēc mani nobanoja. nēesmu nevienā klanā
servera noteikumi ir:
1. Nelietot nekādas papildprogrammas, kas ietekmētu Tavu spēles līmeni, piemēram, čīti, haki, treineri u.c.
(a) BAN.
2. Nelamāties, neaizskart citus spēlētājus, viņu ģimenes un draugus.
(a) MUTE.
(b) KICK.
(c) BAN.
3. Neuzbrukt spēlētājus uzreiz pēc to parādīšanās kādā vietā. Drīkst šaut pēc 10 sekundēm vai tiklīdz spēlētājs sāk uzbrukt.
(a) KICK.
(b) BAN.
4. Nerīkot apšaudes stunt vietās un drag vietās.(SF lidosta neskaitās, jo tā nav oficiāla drag vieta).
(a) KICK.
5. Neuzdot jautājumus par savu serveru izveidi, to modiem un citām ap citu serveri saistītām lietām.
(a) MUTE.
(b) KICK.
6. Nereklamēt citus SA:MP serverus.
(a) BAN.
7. Neprasīt administrātoriem naudu vai ieročus.
(a) MUTE.
(b) KICK.
8. Pirms ieiešanas spēlē izslēgt programmas, kas pazemina interneta resursus, piemēram p2p apmaiņas programmas.
(a) KICK.
9. Neatstāt automašīnas, lidmašīnas, laivas un citus braucamos, teleportos.
(a) KICK.
10. Nemānīt lēticīgos un nezinošos spēlētājus, piemēram, "Rakstiet /q, lai saņemtu naudu".
(a) MUTE.
11. Aizliegts šaut galvenajiem administrātoriem, ja viņi paši neizrāda vēlmi tapt šauti.
(a) JAIL.
(b) KICK.
(c) BAN.
Tad lūdzu varētu mani atbanot.
1. Niks, ar kuru mani nobanoja; mayhem_[VrTx]
2. mana IP adrese 78.84.43.174
3. Admina niks, kurš mani nobanoja; [AoD]Burner
4. Iemesls kāpēc mani nobanoja. nēesmu nevienā klanā
Last edited by vis_vis on 13 May 2009, 00:09, edited 1 time in total.
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Re: mayhem_[VrTx]
Tu nu gan esi aspratis.......
Sodien kkad vakarpuse ienaca sudziba:
[20:17:05] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: hi
[20:17:14] Burner says: hi......
[20:17:24] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: Vari ienakt serveri izkikot/nobanot vienu lohu?
[20:17:33] Burner says: screen?
[20:17:35] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: Viņš jau kkadu trešo reizi nāk iekšā ar VrTx klantagu
[20:17:38] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: sec jau iepriekš viņu kickoja
[20:17:38] Burner says: oh
[20:17:41] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: tgd atkal ievilkas
[20:17:59] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: mayhem
[20:18:04] Burner says: lol
[20:18:10] Burner says: tu gribi teikt vins nav vortex?
[20:18:14] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: nav
[20:18:16] Burner says: doh
[20:18:22] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: Viņš citiem saka ka ir
Taatad. Iegaju. Kadas 3-4 reizes izkikoju dienas laika. Pieriebas jau.
Sodien kkad vakarpuse ienaca sudziba:
[20:17:05] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: hi
[20:17:14] Burner says: hi......
[20:17:24] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: Vari ienakt serveri izkikot/nobanot vienu lohu?
[20:17:33] Burner says: screen?
[20:17:35] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: Viņš jau kkadu trešo reizi nāk iekšā ar VrTx klantagu
[20:17:38] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: sec jau iepriekš viņu kickoja
[20:17:38] Burner says: oh
[20:17:41] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: tgd atkal ievilkas
[20:17:59] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: mayhem
[20:18:04] Burner says: lol
[20:18:10] Burner says: tu gribi teikt vins nav vortex?

[20:18:22] saw) - (¯`*?.¸~Mazinjais~¸.?*´¯) inc. ت aka SaW says: Viņš citiem saka ka ir
Taatad. Iegaju. Kadas 3-4 reizes izkikoju dienas laika. Pieriebas jau.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Nav klanā, nenozīmē ka tev ir jābūt kādā klanā, bet tas ka bez pieteikuma sāki lietot tā clan tag. Kas arī bija tava vaina.mayhem_[VrTx] | 12.5.2009 | 23:34:19 | [AoD]Burner | nav klana | 78.84.43.174

Nav klanā, nenozīmē ka tev ir jābūt kādā klanā, bet tas ka bez pieteikuma sāki lietot tā clan tag. Kas arī bija tava vaina.[/quote]
man atsuutija maajaslapu lai pieregestrejos, no kurienes es vareeju ko iziist par sito klanu.... sorry izdzeesiisos no klana un vissss.....
man atsuutija maajaslapu lai pieregestrejos, no kurienes es vareeju ko iziist par sito klanu.... sorry izdzeesiisos no klana un vissss.....
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Ja klana galvenais saka ka neesi klanā, tad neesi. Un tik vienkārši nenotiks, ka tagad noņemsi clan tag no nika, un tiksi atbanots. Par to jārunā ar Gibox.[20:18:10] Burner says: tu gribi teikt vins nav vortex?

[quote="
Ja klana galvenais saka ka neesi klanā, tad neesi. Un tik vienkārši nenotiks, ka tagad noņemsi clan tag no nika, un tiksi atbanots. Par to jārunā ar Gibox.[/quote]
tu uzskati ja aiz savas nezinaasanas esmu pielaidis kludu , tad man nevajadzeetu labot??? sa_mp speeleeju tikai paaris nedeelas....
Ja klana galvenais saka ka neesi klanā, tad neesi. Un tik vienkārši nenotiks, ka tagad noņemsi clan tag no nika, un tiksi atbanots. Par to jārunā ar Gibox.[/quote]
tu uzskati ja aiz savas nezinaasanas esmu pielaidis kludu , tad man nevajadzeetu labot??? sa_mp speeleeju tikai paaris nedeelas....
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Ja tu aiz savas nezinasanas chitotu arii tavuprat butu free unban? Ja tu tiktu uzreiz nobanots, tas butu savadak, bet tu tiki kikots kadas reizes 7 kopuma. Taa ka nevajag.
[AoD]Burner wrote:Ja tu aiz savas nezinasanas chitotu arii tavuprat butu free unban? Ja tu tiktu uzreiz nobanots, tas butu savadak, bet tu tiki kikots kadas reizes 7 kopuma. Taa ka nevajag.
citot ir kas cits, lai to dariitu nu jauzraksta paris burtu...... bet man viens no klana atsuutija adresi lai piereģestrējos....
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Nē, lai čītotu var iztikt tikai ar peli.mayhem wrote: citot ir kas cits, lai to dariitu nu jauzraksta paris burtu...... bet man viens no klana atsuutija adresi lai piereģestrējos....
Pa tēmu: Tu tiki vairākas reizes izkikots un tev nepieleca?

Tas ka tu piereģistrējies klana mājaslapā, nenozīmē to, ka tu esi šajā klanā. Lai tiktu klanā ir jāraksta pieteikums.mayhem wrote:man atsuutija maajaslapu lai pieregestrejos, no kurienes es vareeju ko iziist par sito klanu.... sorry izdzeesiisos no klana un vissss.....