http://www.bildites.lv/images/vswcmclhtmqbqbh6xx6.bmp
Tātad man [G]Blings paprasija, lai aizbraucu uz jail, jo tur vinju kautkas shauj nost. Es aizbraucu un drizvien atbrauca Archiks un nošāva mani! Es uzrakstīju "hi all" un Archiks uzrakstija "Hi pok3"! es uz viņa negribēju baigi lamāties jo viņs tak ir administrators viņš uz manīm dirsa vairāk un vairāk līdz nosauca par "aborta pārpalikumu" un tad mans pacietības mērs bija līdz galam! Es viņam atbildeju ar lamu vārdiem un lūk iznākums. Administratori laikam var kasīties un dirstiem uz jebkuru spēlētaju, bet kad vinjiem izdara ko līdzīgu, tad "kick", "jail" vai "mute"
Biju liecinieks... Šamējais ienāca serverī, uzrakstīja "hi all!", bet archika atbilde bija "hi pok3". Neticās un neredzēji, ka viņš tevi būtu saucos par aborta atlieku...
Hmm, biju labākās domās par tevi. Ar4ikam jau patīk pateikt kādu jauku vārdu, bet nu aborta atlieka vairāk pieder pie 7gadīgo klāsta. Enīvei muti ir jāmācas turēt.
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
Nu neliels apraksts, no manas puses par to, kas un kā tur notika . Iegāju serverī protams mani uzreiz ielika jailā uz 3k jo 2k jau biju nosēdējis...Tad uzrakstīju čatā, lai mani izlaiž ārā taču [NWA]Archiks man atbildējā, ka speciāli nelaidīšot ārā, tad atbrauca, kaut kāds spēlētājs(nosaukumus vismaz ES no jaila neredzu) un paņēmis zobenu sāka mani kapāt. Es protams neko nevarēdams izdarīt paliku dusmīgs. Un tad redzēju, ka [G]Kartons uzraksta: ''hi all''. Redzēju ka [NWA]Archiks atbild viņam: ''hi pok3''. Tad es izdomāju uzrakstīt [G]Kartonam, lai viņš atbrauc un kapātāju pie jaila novāc.Tad tur sākās apšaude. Un tad BEIDZOT es biju izsēdējis visu atlikušo laiku jailā. Tad čatu nelasot dauzījos apkārt, kad pēkšņi ieraudzīju ka [G]Kartonam ir uzlikta mute uz 5000 sekundēm. Tas laikam viss...
Atvainojos par kļūdu [G]Kartonam muti uzlika uz 100000