reali,domaju ka sigus vares iesniegt lidz shodienas vakaram!!!
neveiksme!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Ok tad aizmirstam par tām komandām! iesniedz savus sigus! gatavojam un iezniedzam citadi skataos citi vel nav paspejushi!
Otra siga tema ir: extreme sport!
treshajam limenim izdomashu ko special!
vel var iesniegt to brivo tematu? vai jau ir nakamais jaiesniedz?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lolō, šitie 'pāru' darbi galīgi garām, jo es šaubos, ka man Kartona darbā būs ko labot, jo varu derēt, ka viņš būs pretīgs un man nepatiks. Ieteikums: Vainu lozēt pārus, vainu taisīt pa vienam. BTW, DOMINIK, CIK ES SAPRATU IR JĀTAISA WALLPAPER - 'SIENAS TAPETE'[ ES TAISĪŠU TĀDU, KO VARU UZLIKT SEV UZ DESKTOPĪŠA - 1400X1050]
[G]kartons wrote: Ok tad aizmirstam par tām komandām! iesniedz savus sigus! gatavojam un iezniedzam citadi skataos citi vel nav paspejushi!
Otra siga tema ir: extreme sport!
treshajam limenim izdomashu ko special!
veiksmi darbaa!
Riekst,man liekas ka tev sudigi ar redzi!