[OyD]Strawberry
Moderator: Moderatori
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
[OyD]Strawberry
Starpcitu; http://bildites.lv/images/fsiaojgzmw0s0rf4yen.png
Bilde izskatās viltota. Vaig paprasit Lafrecianerai vai redzeja šo tekstu vai Dambo redzēja, spaiky redzēja, willy?
Bilde izskatās viltota. Vaig paprasit Lafrecianerai vai redzeja šo tekstu vai Dambo redzēja, spaiky redzēja, willy?
Re: [OyD]Strawberry
tik tiesaam screens izskatas viltots luudzu paprasat tiem pusiem kas bija tur un to redzeja vai teiesaam vini redzeja,pietuvinot var redzeet ka raxtitie butri ir balti vini nav apvilkti ar melu taatad viltojums
Unban vinu
Unban vinu
Last edited by Atziniba on 21 May 2009, 20:16, edited 1 time in total.
Diezvai ka viltota. Bet iespējams,ka Tavs profils tika uzlauzts.
A moš mainījās Ip 

- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Man ir privātā ip addrese nekad nemainās.
monty es ari pietuvināju un cotna tikai balts bet pārējie
ar melnu krāsu apvilkta.
monty es ari pietuvināju un cotna tikai balts bet pārējie
ar melnu krāsu apvilkta.
Last edited by Briesmoniz[TITNS] on 21 May 2009, 20:18, edited 1 time in total.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Beidz veidot jaunas bana apelācijas, gaidi kad Gibox šajās tēmās atbildēs. Līdz tam laikam slēgts!

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Atļaušos atvērt, jo palasīju komentārus, un te daži labi raudāja, ka kautkāds fake. Nolēmu pārbaudīt pats - ticiet, vai nē, viņiem ir taisnība.
Lūk, mazliet paspēlējos fotošopā, un pamanīju trīs lietas, kas liecina par to, ka kāds mēģina iegāst(par divām esmu 100% pārliecināts):

Pa kreisi bez fotošopa, pa labi ar fotošopu. [pagaišināju fonu]
Nu, lemjat paši, es jau domāju, ka kāds viņu mēģina iegāzt! Nomaini forumā ACC paroli!
Paldies par uzmanību.
Lūk, mazliet paspēlējos fotošopā, un pamanīju trīs lietas, kas liecina par to, ka kāds mēģina iegāst(par divām esmu 100% pārliecināts):

Pa kreisi bez fotošopa, pa labi ar fotošopu. [pagaišināju fonu]
- Acīm redzams ir tas, ka teksts ir pievienots ar paint`u, vai kādu citu vizuālo programmu.
- Nauda ir pa nullēm, tas nozīmē, ka spēlētājs ir tikko sācis spēlēt!
- Fonā ir redzamas krāsu pāreju līnijas, bet iespējam tās ir dēļ sliktās grafikas.
Nu, lemjat paši, es jau domāju, ka kāds viņu mēģina iegāzt! Nomaini forumā ACC paroli!
Paldies par uzmanību.
Man ir pazīstams draugs ( kurš veidoja s0beitu updeitus ), un viņam šādas paroles vispār nevajadzēja izmantot, lai ieietu ar vienalga kādu niku. Varbūt šams ir izplatījis šos sūbeitu updeitus un tagad kāds uzjautrojas.
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Jau ir atbanots, aizmirsu tik pierakstit. Vienkarsi nointerveju cilvekus kas taja laika bija online un parunaju ar giboxu. Vinu tiesam centas iegazt - monty kura banu apelaciju vel neesmu apskatijies. Centas atriebties apr to ka bija ienacis ar strawberry klana tagu un vairakas reizes tika kikots (by me)., gandriz dabuja banu.
Strawberry peidod.
viewtopic.php?p=39616#39616
viewtopic.php?p=39616#39616