Powerball

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Locked
TankHalk
Jauniņais
Jauniņais

Powerball

Post by TankHalk »

Gribeeju uzzinaat vai veel kaads iznemot mani ar to nodarbojas ???
NSD Powerball ir rokas žiroskops ? tenisa bumbiņas lieluma lode, kuras iekšienē brīvi rotē datora sabalansēts spararats. Tiklīdz jūs ar vieglu locītavas kustību iegriežat brīvi rotējošo spararatu, žiroskops sāk ģenerēt neparastu spēku, ko pazīst arī kā žiroskopisko inerci. Šis spēks nekavējoties iedarbojas uz lietotāja pirkstiem, roku, locītavām, plecu un pat krūšukurvi. Žiroskopa svars nesasniedz pat 300 gramu, taču tā grūdiens var būt līdzvērtīgs līdz pat 20 kilogramiem atkarībā no ātruma, ar kādu griežas žiroskopa rotors, - un pašreizējais pasaules rekords pārsniedz 16 000 apgriezienu minūtē! Tā ir liela slodze arī vissportiskākajiem un stiprākajiem cilvēkiem, jo tiek iedarbināti tādi pirkstu, roku, plecu un krūšu muskuļi, kurus parastajos vingrinājumos atstāj novārtā.
Image
Last edited by TankHalk on 23 May 2009, 19:37, edited 4 times in total.
Nokia 5310 XpressMuisc user.
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Powerball

Post by Bboy-Rassell »

ieliec citur bildes, jo šo nerāda, un kur tādas var dabūt?
kartons
Censoņa
Censoņa

Post by kartons »

Dzīvoju pie Daugavpils un zinu, ka šo te var nopirkt 100% sportā! ;) gribēju tādu iegaaties, bet uz to mirkli naudas nebij lidzi!
[AoD]Kaspars
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Kaspars »

http://www.nsdball.lv/ !
Paskaties tad redzēsi kur dabūt!
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [fate.lv]RXTS »

Nu nevarētu teikt, ka es ar to nodarbojos, bet pirms kādiem diviem mēnešies ar šito brīnumu spēlējos katru dienu. Tagad nesanāk spēlēties, jo onkulis paņēma to brīnumu sev uz darbu ^^. Teikšu kā ir, rociņa piekūst ātri. Visā visumā interesanta štelle. Maksimālais, ko esmu iegriezis ir ~ 10`000 apgriezieni - labi, ka komplektā nāca aproce, jo bez aproces griezt šito brīnumu ir bīstami, ir īpaši ja tu to dari pirmo reizi - var gadīties, ka izlido no rokām^^

Ja kādam ir lieki 50Ls - nopērciet, tas ir to vērts, rokām muskulīšus var satrennēt ne pa jokam.
  • Image
TankHalk
Jauniņais
Jauniņais

Post by TankHalk »

Bildes salaboju bet diemzeel raada tikai 1, Daugavpilii to var nopirkt 100% veikalaa bet veel otrajaa staavaa solo maajas datoraa, un loti daudzi interneta veikali arii tos paardod. Man tas jau ir pusgadu un teiksu ka vins tiesaam trenee rokas, mans rekords 11190 bet pasaules rekords vairaak par 16000
Salmins_[VrTx]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Salmins_[VrTx] »

Powerball ir diezgan intresanta lieta, lai gan pats nenodarbojos ar to. Bija doma nopirkt, bet tāpat kā Kartonam naudas nebija līdzi. :D
kartons
Censoņa
Censoņa

Post by kartons »

RxTs wrote: Ja kādam ir lieki 50Ls - nopērciet, tas ir to vērts, rokām muskulīšus var satrennēt ne pa jokam.
tu laikam biji atradis Power Ball no "zelta", jo cik es skatijos vinsh maksaja 22ls un bija pat pa 15ls! xD
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Es zinu apmierinošāku veidu kā trenēt rokas. So STFU, nepiespiedīsiet man mēslus pirkt!
Image
[CW]Harcha
Censoņa
Censoņa

Post by [CW]Harcha »

neviens jau tevi te nespiež
^ This post is very important.
wild shit
TankHalk
Jauniņais
Jauniņais

Post by TankHalk »

[AoD]Dorifto wrote:Es zinu apmierinošāku veidu kā trenēt rokas. So STFU, nepiespiedīsiet man mēslus pirkt!
tev neviens nepiespiez, ja negribi stipras rokas nepeerc ...
P.S 50 Ls maksaa metaala powerballs, visleetaakais interneetaa 10Ls, bet visdaargaakais ir zelta - 238Ls (man taada nav) |:) Man avatars ir zeltra powerballs (tas ir tikai paardklaats ar 18 karaatu zeltu)
SaW
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SaW »

Viens pirms 3 mēnešiem šito bija atnesis uz klasi, cik es tur pamēģināju, nelikās, ka viņš baigi uzkačātu locītavas/satvērienu. Tad jau labāk izmantot saspiežamos, vai vienrocīgo hanteli.
TankHalk
Jauniņais
Jauniņais

Post by TankHalk »

no pirmaas dienas tu jau neko un nesaprati. Ar to vajag treneeties ikdieniigi vai kaut caur dienu, tad tu arii sapratiisi rezultaatu ... ;)
fusion
Jauniņais
Jauniņais

Post by fusion »

man ar majas ir tads es kad pirmo reizi pameginaju man izlidoja no rokam riktigs uzraviens nav viegli noturet :D) :D) :D) :D) :D) :D) ,bet pēctam nenormali roka sapeja :(| :(|
Just say what you wan't or i will shot your brains in the ass :P :D
[G]Zak
Jauniņais
Jauniņais

Post by [G]Zak »

Izskatās jau interesanta. Varētu pamēģināt (cool)
Image
Locked