Par bunkuriem ....
Moderator: Moderatori
Par bunkuriem ....
Cik lielaa attaalumaa no SF bunkura nedriikst nevienu saut ??? (Lai atsleegu netnemtu ). Ja nau gruuti uzliekat te kaadu foto ar liiniju kuras ieksaa nedriiks saut nevienu. (Ja zinat taadu liiniju) 

Nokia 5310 XpressMuisc user.
Re: Par bunkuriem ....
Labāk izveido topiku "TanHalka jautājumi"...
Ps. Nedrīkst šaut iekšā bunkurā, nevis apkārt tam.
-
- Jauniņais
Nevar šaut iekšā bunkurā un pie pašas bunkura ieejas.
aha, aha man uz cita nika deacess bija par to ka vienu cali ar tanku nosaavu no ieiejas apmeeram 2-3 masiinu attaalumaa ... Taapeec nemaldini mani tee ...SaW_[VrTx] wrote:Labāk izveido topiku "TanHalka jautājumi"...

Nu es, personigi, esmu nošāvis jau kādus 10 cilvēkus pie pašiem vārtiem, nekad nav bijis de-access...
Varbuut ir starpiiba ja tu peerc atsleegu (kaa es uz taa nika), un ja tu to dabuu uz 10lvl kaa tu. Es nemeloju es biju nosaavis nu ja ne 2-3 masiinu attalumaa tad 1,5 masiinas attalumaa tiesaam, bet labi jau, teemu var aizvert sodien nopirksu atsleegu un braukaasu ar tanku

Neliels padoms - Ja regulāri lietosi tanku un rpg, tevi sāks saukāt par pikačūTankHalk wrote:Varbuut ir starpiiba ja tu peerc atsleegu (kaa es uz taa nika), un ja tu to dabuu uz 10lvl kaa tu. Es nemeloju es biju nosaavis nu ja ne 2-3 masiinu attalumaa tad 1,5 masiinas attalumaa tiesaam, bet labi jau, teemu var aizvert sodien nopirksu atsleegu un braukaasu ar tanku![]()
![]()

-
- Jauniņais
RPG - Rocket louncher.TankHalk wrote:A rpg kas ir ???
Tankam prettanku ieroci nevajag. AKA Bazuka.
tu tiesaam kaa mazs beerns runaa ka neko saprast nevar ... tttannkaahhhmm pphhhresssttt thhhaannnnkkkaaaaa iieeeerrrroooshhhhhiii neeehhhvaaajjjhhhhhaggggghhhha .... mmmmmhhhhhhhh[AoD]Dorifto wrote:Tankam prettanku ieroci nevajag. AKA Bazuka.