Es drīz sākšu spelet SA:MP un man ir daži jautājumi.
1. Vai es varu spelē uzlikt tā lai peli velktot uz leju tēmēklis iet uz lēju un ja uz augšu tad arī tēmeklis uz augshu?
2. Kas ir RPG , /enter RPG un by-Drive?
3. Vai man vel kas ir jazina par SA:MP kopumā?
Sazi jautājumi.
Moderator: Moderatori
Re: Sazi jautājumi.
1.Jā aizej uzcontrols un mouse un tur uzliec invert mouse off/on (nezinu kurš īstais,pārbaudi abus)
2. RPG-Raķešmetējs , /enter RPG-death match ar raķešmetēju,Drive-by - spie qvai e kamēr esi mašīnā un uz moča.
3. Nedari nevienu to lietu ko es nosaucu 2. jautājuma atbildē.Vēl nekad nepievienojies [BrC] klanam.
2. RPG-Raķešmetējs , /enter RPG-death match ar raķešmetēju,Drive-by - spie qvai e kamēr esi mašīnā un uz moča.
3. Nedari nevienu to lietu ko es nosaucu 2. jautājuma atbildē.Vēl nekad nepievienojies [BrC] klanam.
-
- Jauniņais
TNX
Kas tajā klanā tik slikts?

Visi viens otru šauj visus apvaino lieto tankus,rpg,drive-by
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Iesaku pirmo mēnesi, nu vismaz nedēļu nepievienoties nevienam klanam. Pirmajā nedēļā kārtīgi iepazīsti spēli, visas opcijas utt. Esi draudzīgs un nešaudies bez jēgas, neuzmācies ar jautājumiem par naudu, un galvenais - nepārkāp noteikumus.
Kad būsi kautcik iepazinis spēli un klanus, kas spēlē BoxG serverī, vari sākt domāt par pievienošanos klanam - sākumā kārtīgi uzzini klana reputāciju un pagātni.
Tas īsumā viss.
Kad būsi kautcik iepazinis spēli un klanus, kas spēlē BoxG serverī, vari sākt domāt par pievienošanos klanam - sākumā kārtīgi uzzini klana reputāciju un pagātni.
Tas īsumā viss.
-
- Jauniņais
Tāpat mani noteikt neviens nepieņemtu.
ir klani kur pienemtu, bet tie ir klani kuriem vienalga cik tu labi spele galvenais ka klana vairak biedru..

- [NWA]Dumper
- Bembists
Skatoties kā tu sevi parādīsi citiem, ja parādīsi sevi kā lūzeri, tad tev būs iespēja tikt tikai klanos ar sliktu reputāciju.NEMsss wrote:Tāpat mani noteikt neviens nepieņemtu.