[DnM]E34 vēlreiz..

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
ritmanis
Censoņa
Censoņa

[DnM]E34 vēlreiz..

Post by ritmanis »

Atvainojiet, bet iepriekšējā tēma vēl netika apspriesta no visām pusēm, tādēļ būtu jauki arī, ja uzklausītu mani. Jāslēdz tēma tikai tad, kad viss ir nokārtots, nevis jāatkratās momentāli, lai nesekotu tālāki argumenti, tādēļ palūgšu jums mani arī uzklausīt.
Katrā ziņā, nepiekrītu SEC'am, jo labi atceros ka nelamājos vairākkārt. Vienīgais ko es darīju, bija apvainojums uz jannkas, ja vari pierādīt pretējo, lūdzu no servera izrakstu, jo vēlos pierādījumu nepatiesajiem argumentiem.
IP adresi arī neesmu mainījis, dēļ mana interneta provaidera tā reizēm vienkārši spontāni nomainās, un nav tiesību teikt ka man par to pienākas bans, ja es pie tā neesmu vainīgs un es neesmu darījis neko tamlīdzīgu.
Izmantojis hakus es neesmu, ja tu uzskati ka es to esmu darījis, tad lūdzu, uzskaiti niku ar kuru esmu lietojis hakus un vēlos redzēt arī pierādījumus, jo no manas puses, tas liekās nevis kā argumentēts bans ar patiesiem iemesliem, bet gan tīrākā nīšana, ka es uzturos serverī.

P.S. Par jannkas incidentu, toreiz bijām serverī ar efro, un viņš var pierādīt to, ka iepriekš netiku lamājies, jo viss kas notika - mēs ar efro braucām no lidostas, īsti vairs neatceros uz kurieni, bet jannka mums piesējās un vairākkārt uzspridzināja mašīnu, un tikai tad es viņam teicu ko pretī un aizskāru nabadziņa personību.

Un nedzēšat tēmu, pirms viss nav nokārtots, jo šis jau ir absurds..

EDT: sorry, biju domājis par nepareizu noformējumu
Locked