Lamājas

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

Locked
zhaks
Jauniņais
Jauniņais

Lamājas

Post by zhaks »

Viņs vislaik lamājās! :@
Apriebies jau, vislaik lamājas es viņam labrāt pi*di sadotu bet viņš ir kautkāds 10gadnieks! (headbang) O_o

LINKS: http://i276.photobucket.com/albums/kk1/ ... titled.jpg
Viņš vislaik lidinājās un lamājās uz pilnu klapi, cerams adminstrācija uzklausīs! :)
Beigās sāku viņu apsaukāt, par Ronaldita utt
Bet nejau tik traki kā viņš, :/
:)
ronalds227
Jauniņais
Jauniņais

Re: Lamājas

Post by ronalds227 »

Aizej mammītei paprasi knupīti... Pats visu laiku serverī lamājies, saukāji dažus par mīkstajiem... UPS ... xD man te screens noraavies :D Vēl kādu iedot? Tas, ka man netur nervi ar tādiem kā tu te ņemties, tas ir tikai vienīgi likumsakarīgi, ka pasprūk kāds vārdiņš!

Image (finger)
zhaks
Jauniņais
Jauniņais

Nerunasim, par to.

Post by zhaks »

Es tevi saukāju par mīksto, jo tu tāds esi, un es tevi vislaik nesaucu par kunasbernu kucesdelu, utt.
Tpc es beigas pateicu daunis :D)
Un man nau ar tevi sīkais ko krāmeties, ja gribi, varu tev sadot, 1.jūlijā gaidu tevi Kalnciema ielā 160 9:00, un tur dvj strelku, un tad tu visus vārdus ņemsi atpakaļ, jo tavas bērniņa smadzenes ir apdolbītas :P
Izskatās ka tava māte nau tevi audzinājusi kārtīgi, varbūt tu bērnunamā dzimis? Lab, nekrāmēšos ar tevi, ;) Pietiekami esmu uzrakstījis, kuram varētu nervi turēt? Man 15, un tev 7, man pateica viens serverī :D)
Tākā netēlo te lielo krupi tu zīdaiņa knupi! :)
:)
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

Es jau neteikšu ka spēle vispār ir no +18 :D Man vēl 2 gadi tad es tikai varētu šito spēlēt a jūs sikie kuriem knapi 10-13 gadi salīduši te un baigi priecajaties ka šaujat viens otru nost - virinaties ar lielām mutēm un tēlojat sazin kādus krutos (^_^) Peace - Netā visi kruti un vareni.
Raivito
Censoņa
Censoņa

Post by Raivito »

ko tu tādiem padarīsi?
ronalds227
Jauniņais
Jauniņais

Post by ronalds227 »

DA LIEC MAN MIERU! Baigais nazis atradies... kas ir nervi netur, ka tikai lamājies? Domā ar galvu, pirms sāc lamāties! Ir teiciens : Nestrīdies ar muļķi, savādāk tev no viņa neatšķirs. Ar šo noti es vēlos pabeigt, un gribu lai ver ciet šo bezjēdzīgo topicu! (spam)
Locked