Nu sāksim ar to ka seeni un vinja klanu 90% spēlētāji uzskata par p0kēm, tas jau par daudz ko liecina! Normāli spēlēju serverī, tad šis paņem RPG un bliež visus nost (airport3)! (Spawnkill...). Tad uzķūnēju urīnu (Uranus) un braukājot pa airport3, šis atkal ar savu tanku un rpg visus bliež nost! Dažs labs pat man raksta lai šo kiko ārā!
sene
Moderators: Moderatori, Servera administratori
sene
Eju katru dienu laimīgs serverī, bet vienmēr aizeju dusmīgs.. (Izņemot tad kad sene nav serverī)
Nu sāksim ar to ka seeni un vinja klanu 90% spēlētāji uzskata par p0kēm, tas jau par daudz ko liecina! Normāli spēlēju serverī, tad šis paņem RPG un bliež visus nost (airport3)! (Spawnkill...). Tad uzķūnēju urīnu (Uranus) un braukājot pa airport3, šis atkal ar savu tanku un rpg visus bliež nost! Dažs labs pat man raksta lai šo kiko ārā!
Manuprāt vajadzētu viņam atņemt to stulbo rpg lai nezūd playeri!! Jo esmu ievērojis ka tiklīdz kā wtf sāk visus pēc kārtas šaut nost, krītas spēlētāju skaits! 
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris

Re: sene
SaW wrote: Tad uzķūnēju urīnu (Uranus)
BoxG nau Uranusa
ps man ar vinsh sakk besiit jo ka vinjam kautko pasak vinsh dirsh pretiii
- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks

-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

+ Viņu klan memberi baigi mīl Airport3 teleporta spawn ar RPG
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris

-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

Nost ar RPG un Tanku priekš WTF !
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris

- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks

VISPAAR NOST AR TANKIEM UN BAZUKAAM!(rofl nezinu kaa bazuku raksta un saka arii)SEC wrote:Wo piekriitu, WTF aizraujas baig ar rpg un tanku air3, ir kkas jaaiesaak ar sso situaaciju, mans viedoklis nost ar rpg un tanku.
pilniibaa piekriitu zb ka ar abiem sitiem killo labaak ar parastiem iero4iem a to dasi lo*i ar bazukaam traucee daudz ko dariit kaa piemeeram filmeeties vai speeleet keerenes.(atceros battery tas to4 no tevis sperts