Es vnk pildu mājasdarbus un klausos stundā. Tas ir viss. Un, kā jau es teicu, Man ātri viss pielec, un, ja pielec, tad tā riktīgi, ka var iegaumēt uz ilgu laiku.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
manas atzīmes līdzīgas Zocs atzīmēm,tikai man vairāk 8
sliktākās tādēļ,ka uzvedība zem normas.
sadomāju viskautko.
katru nedēļu ir piezīmes,rakstu paskaidrojumus.
man sporta ir 3 semestri 4 gada un ieskaite 5!
parejas atzimes bus velak!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Nu jā, es mājasdarbus nepildu, uzskatu to par ekstru bez kuras varu iztik, arī stundās īpaši necenšos strādāt. Tos 3 dabūju pavisam vienkārši - matemātikā neko gandrīz nesaprotu, mājturību pirmajā pusgadā var teikt gandrīz visu nobastoju. Arī sportu sanāca pirmajā un otrajā pabastot, tā pat kā visas citas stundas dažreiz, vienīgais, ko centos nebastot otrajā semestrī bija matemātika un mājturība. Visu manu tā jau slikto situāciju martā vēl vairāk sabojāja vējbakas, kad trīs nedēļas nosēdēju mājās. Atnācis atpakal, visūr kur biju iekavējis kontroldarbus, gāju tos rakstīt. Priekšroku labojot devu matemātikai un ķīmijai.
Last edited by Hustler_Kuzis on 03 Jun 2009, 20:02, edited 1 time in total.
ES nevaru nofočēt liecību jo tur pārāk mazi cipari.
Angļu valoda, gads 6.
Bioloģija, gads 4
Ģeogrāfija, gads 4
Latviešu valoda, gads 3
Vēsture, gads 5
Literatūra, gads 3
Mājturība, gads 6
Matemātika, gads 4
Mūzika, gads 5
Sociālā, gads 5
Sports, gads 9
Vācu valoda, gads 3