+1, damn, esmu jau atkartojis kadu 5to reizi, neliekat svesus video TE![CW]Harcha wrote:Bet no tā jēga nav nekāda. Es tikai mēģinu uzsvērt faktu, ka šajā forumā valda pārāk liela visatļautība.
"NOTHIN' IS IMPOSSIBLE"
Moderator: Moderatori
Re: "NOTHIN' IS IMPOSSIBLE"

-
- Censoņa
Kāpēc lai es aizvērtos? Dod man vismaz 1 labu iemeslu.RaVen_kon4a wrote:Nevari vienreiz aizvērties?[CW]Harcha wrote:Bet no tā jēga nav nekāda. Es tikai mēģinu uzsvērt faktu, ka šajā forumā valda pārāk liela visatļautība.
Manliekas Tu visiem besī laukā ar savu kruto domu klāstu![CW]Harcha wrote:Kāpēc lai es aizvērtos? Dod man vismaz 1 labu iemeslu.RaVen_kon4a wrote:Nevari vienreiz aizvērties?[CW]Harcha wrote:Bet no tā jēga nav nekāda. Es tikai mēģinu uzsvērt faktu, ka šajā forumā valda pārāk liela visatļautība.

-
- Nelabojams spameris
nerunā citu vārdā!!! tu neesi vienīgais foruma lietotājs, lai varētu teikt ka visiem viņš ir zbRaVen_kon4a wrote:Manliekas Tu visiem besī laukā ar savu kruto domu klāstu!
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Nevajag sākt lekties par to, ka tev pasaka lai neliec filmas kas nav tavas šeit, jo tad mēs te katrs nezcik filmas saliktu. Nav arī jēgas vērtēt svešu video, jo no tā neviens neko neiegūst, vienkārši liec tos beztēmā!