tatad manas bildites:
.:vol. 1.
.:vol. 2.
.:vol. 3.
.:vol. 4.
.:vol. 5.
lieciet ari jus!!

Moderator: Moderatori
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
Tu jau neesi labāks. (:[AoD]ritmanis wrote:karton fail, tu pats lamājies
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
Tak vari nelikt bildes ja negribi! Vienkārši smieklīgi paskatities, ka kautkas raksta muljkibas! Un uz kā hostē bildes, man liekas nav svarīgi![AoD]Alexis wrote:jēga no šīs tēmas ? te katrs ~50 bildes var ielikt, no kurām nav jēgas.
Domāju, ka filer.lv bilžu glabāšanai neder.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Ir, jo filerā hostētās bildes ir neērti apskatīt. Sākumā atveras tavs filer profils un, ja tu gribi izlasīt piem. čatu tev vēl jāspiež uz bildi, lai redzētu to pilnā izmērā.[G]kartons wrote:Un uz kā hostē bildes, man liekas nav svarīgi!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.