Vainīga versija. Jaunajai versijai iet Multi player, bet neiet Map editor, bet vecajai iet Map editor, bet Multiplayer neiet, jo neatrod nevienu serveri (vismaz man tā bija, man arī ir XP).
Ja vajag varu atsūtīt setupu (ja vajag pajautā pa pm).
man darbojas uz jaunās versijas gan map editor, gan MP, jo es izdarīju tā: uzinstalēju jauno versiju, nokopēju MTA mapi kas atrodas gta sa mapē, tad instalēju veco versiju un jaunās MTA (nokopēto) mapi aizvietoju ar to, tā man darbojas gan editors, gan MP.
Bet tas errors rādās tad kad atver mta, vai paņem kautko konkrētu kad jau esi atvēris mta ?
[AoD]Alexis wrote:man darbojas uz jaunās versijas gan map editor, gan MP, jo es izdarīju tā: uzinstalēju jauno versiju, nokopēju MTA mapi kas atrodas gta sa mapē, tad instalēju veco versiju un jaunās MTA (nokopēto) mapi aizvietoju ar to, tā man darbojas gan editors, gan MP.
Bet tas errors rādās tad kad atver mta, vai paņem kautko konkrētu kad jau esi atvēris mta ?
kad uzspiezhu map editor
/ iedo luudzu link kur dabuut veco versiju .. paldies
_WTF_RiDDleR wrote:Jaunajam MTA map editora mapes bija pārsaukušās. Vajag reneimot mapi editor par map_editor un ielikt mapē jaunu mapi - maps. Laikam tā vajadzēja.
man jau ir
map_editor / ieksā maps
viss taa ir .. kas veel pa vainu vareetu buut ? :S