Seriāla nosaukums: Crisis Iznākšanas datums: 11.06.09. Episode: The Price
Stāsts:
Stāsts ir par kādu pavisam parastu cilvēku kurš dzīvo Los Santos. Viņam ir ģimene, kā arī darbs kur viņš strādā jau 5 gadus. Viņam liekas ka dzīve ir ideāla, taču ko viņš nenojauš ir tas, ka drīzumā viņa dzīvē notiks kas negaidīts.
Los Santos klājās slikti ar ekonomiku, līdz ar to bija sākusies krīze un samazinājās darbavietu skaits, tā skaitā darbu zaudēja ļoti liela daļa cilvēku, tai skaitā arī mūsu pieminētais vīrs ? Alekss. Viņš ir zaudējis darbu, un, lai cik skarbi dzīvē nenotiktu, viņš ir iegrimis pamatīgos parādos un viņam vajadzīga arī nauda ar ko pabarot ģimeni, Alekss bija izmisumā, taču tad viņam tika piedāvāts darbs. Par slepkavu.
Par sēriju:
Nu tad beidzot arī ir uzņemta otrā sērija. Šajā sērijā būs daudz jaunu pavērsienu un notikumu, tāpēc stāsts ievirzīsies pavisam citās sliedēs. Nu ceru ka jums patiks Izbaudiet, un gaidiet nākamo sēriju!
1. Atkal tas radio kretinizē, nevari to momentu izgriest?
2. Nevarat neko izdarīt arī ar "Space to stop the animation" ?
3. Mašīna, kad atbrauca uz viesnīcu nekūpēja, a 3:18 kūp.
4. Kad beidzot iemācīsies transportu novietot kārtīgi?
5. Vai tad 8:04 uzreiz nebija jāskrien, nevis mierīgā gaitā jāiet?
8/10
Nu salīdzinot ar pirmo sēriju, ši ir labāka. Viss ir labi, bet bija arī visādas sīkas kļūmes, piemēram tava auto novietošanas māka vai rādio, kas rēgojās iekāpjot mašīnā. Kopumā 8/10 un gaidu jauno sēriju.
Dziesmas bija totāli mēsli, izņemot pēdējās divas. Ar iepriekšējo sēriju bija labāk, un tā kameras kustēšanās bija kautcik uzlabojoša garlaicīgajam izpildījumam. Un kad vienreiz tam kroplim kakls būs normāli, nevis visu laiku uz sāniem?
Ļoti patika bet vajag vajag likt kadam citam speletajam staigat tava vieta jo ja tu staiga un skibi kamera kautkur sturi galva staves skibi bet tapat 10/10
1. Aina ar policijas pakaļdzīšanos bija vienkārši epic. Pēkšņi mašīna tiek sadauzīta, policisti ūdenī. rofl.
2. Kameras grozīšana bija vienkārši smieklīga.
3. Kā viņš pēc huntley uzsprāgšanas dabūja sultan vispār bija unreal.
un jā 2/5. run forrest.
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
Man patika movie,bet bija dažas nereālās vietas 7.5/10
Sorry par offtopic,bet Dominik,zināji ka tev signaturē nepareizi klana nosaukums uzrakstīts? tev rakstīts old shool bet ir old school.
daudzas mazas kļūdas filmēšanā, kā piemēram rādio rādīšana ( taja brīdī varēja cits iekāpt mašīnā un aizbraukt lai nerādītu radio)
Sarunājoties viesnīcā abi skatās kautkur uz griestiem.
Nenovieto mašīnu kārtīgi.
Traucē tas : press space to stop the animation
Iekāpjot mašīnā izejot no viesnīcas apgriežas...
Tad kad sarunā ka jānošauj mad dogg neteica cik maksās, tik pat labi jānogalina par santīmiem.