WTF RPG.
Moderator: Moderatori
-
- Nelabojams spameris
Re: WTF RPG.
Atņemt jo klana memberi ir liels pikačū bars ! Sorry no offence !
-
- Jauniņais
oo jā ja piebesijušies tie WTF tik ar saviem RPG! cik reizes ir ta uzkjuneju masinu eju airport3 spawnā un mani uzreiz ar bazuku novāc i bajgi sūdzēšanās ko dod. Labi ja izkiko nu ienāk atpakaļ i viss nekas jau nemainās... Tad vismaz samazinat WTF RPG lodes par 500 mazāk jo nevienam klanam nav tik daudz ložu RPG cik es zinu... un nevajg dirst ka VorteX klans šaudās ar RPG bajgi daudz jo mums ir tikai 4 lodes un nekā ar viņam gandriz nevar novākt
Piekrītu Jannkam
ATŅEMT ATŅEMT ATŅEMT!!!

Piekrītu Jannkam
ATŅEMT ATŅEMT ATŅEMT!!!
- _FortiS_Fizzy
- Jauniņais
ATŅEMT BAZUKU OBLIGATI.....

NEATNJEMT NAH CITI VISLAIK SHAUDAS AR RPG (ari dazi admini ) bet tiem neko nesaka

Pagaidām liekas, ka bazuka tiks atņemta. Un kā jau teicu, ka viltus accountu balsis netiks ņemtas vērā.
-
- Nelabojams spameris
Re: ss
nemaz netiek izmantota ""sene wrote:ev nu un tagad vispar wtf rpg neizmanto bet mani tiko pats amish nosava ar bazuku nu man ari vins besi del vinu naudu papisu mana tuneta masina uspraga
- [AoD]Kaspars
- Nelabojams spameris
Man tas pats kas gunchester'am ..
Uztuneju krutu vagji
Uzrakstu /airport3
Saku braukt
AND
Kab00m!
...
Streikoshu ja nenonems !!
Uztuneju krutu vagji
Uzrakstu /airport3
Saku braukt
AND
Kab00m!
...

Nekas netiks atņemts! 
Ja atņem, tad atņem VISIEM un tā vietā ir jāliek kaut kas cits.

Ja atņem, tad atņem VISIEM un tā vietā ir jāliek kaut kas cits.
- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
Man ar tas pats, piesakos ari streikotbattery wrote:Man tas pats kas gunchester'am ..
Uztuneju krutu vagji
Uzrakstu /airport3
Saku braukt
AND
Kab00m!
...

neatņemt.
so ja atņems wtf - atņems pārējiem,WTF_sene diezgan daudz maksāja šim serverim,so nepiekasieties.
gribat sev bazukas lodes vairāk,maksājiet!
so ja atņems wtf - atņems pārējiem,WTF_sene diezgan daudz maksāja šim serverim,so nepiekasieties.
gribat sev bazukas lodes vairāk,maksājiet!
-
- Jauniņais
AK TU NABADZIŅŠ! MAN TĀ IR BIJIS simtām reižu... Tjipa Savejais teica ka izgaja no WTF klana un tik blatoja vai ka gribas jus visos atvākt un ka es būšu pirmais ko viņš novāks un izgaja ārā un iegāja ar WTF klantagu un sāka visus vākt ar RPG kad es iegāju pastīties klana memberus viņa tur nebij tad viņam pienākas sods ka nāk ar WTF klanu ja nemaz tur nav... Es tik aizeju air3 un mani uzreiz spawnkill ar jauno masinu...sene wrote:ev nu un tagad vispar wtf rpg neizmanto bet mani tiko pats amish nosava ar bazuku nu man ari vins besi del vinu naudu papisu mana tuneta masina uspraga
Nu tad vai nu atņemat bazukas lai nav pilnigi nevienam vai ari samazinat viniem lodes lai ir daudzmaz līdzīga spēle!