Dūmene 2
Moderator: Moderatori
-
- Rakstnieks
Re: Dūmene 2
kon4a, tad kad tu visu labāk uztaisi citus saukā pa nūbiem?
P.S xzibit obligāti jābūt pingponga bumbām?
Dirty New Yorker
Nu tikai jaunākus par manīm[TG]Just wrote:kon4a, tad kad tu visu labāk uztaisi citus saukā pa nūbiem?

Es iesaku uztaisīt šādi, paši esam taisījuši, diezgan norm sanāca:
Paņem kādas 4 pinponga bumbiņas sagraizi gabaliņos, tikai ne pārāk mazos, pēctam visus gabaliņus akurāti ietin avīzē, bet ietin tā lai izskatās pēc četrustūra, un apkārt avīzei akurāti aptin foliju, bet tā lai apakša būtu gluda, un lai Locījums tur būtu augšā, tad ar šķiltavu no apakšas dedzini, kamēr sāk dūmi iet!
Paņem kādas 4 pinponga bumbiņas sagraizi gabaliņos, tikai ne pārāk mazos, pēctam visus gabaliņus akurāti ietin avīzē, bet ietin tā lai izskatās pēc četrustūra, un apkārt avīzei akurāti aptin foliju, bet tā lai apakša būtu gluda, un lai Locījums tur būtu augšā, tad ar šķiltavu no apakšas dedzini, kamēr sāk dūmi iet!
Me Gusta.
Effekts labs ?_WTF_Zocs wrote:Es iesaku uztaisīt šādi, paši esam taisījuši, diezgan norm sanāca:

Ja Just piedo kad tik velu atbildeju nebiju majas ja obligati ja griibi tadu dumeni jabut pingponga bumbinambet tas vienalga cik tas ir pec tavas izveles jo vairak jo ilgak ies dumi un vairak dumi bus
_Kon4a wrote:Effekts labs ?_WTF_Zocs wrote:Es iesaku uztaisīt šādi, paši esam taisījuši, diezgan norm sanāca:
Efekts norm, no sākuma tādi kā melni dūmi un pēctam daudz baltu dūmu!
Me Gusta.
Uzstaisīju melni dūmi bija pārāk maz kā biju domājis_WTF_Zocs wrote:_Kon4a wrote:Effekts labs ?_WTF_Zocs wrote:Es iesaku uztaisīt šādi, paši esam taisījuši, diezgan norm sanāca:
Efekts norm, no sākuma tādi kā melni dūmi un pēctam daudz baltu dūmu!

- Deliite[1337]
- euro
nez,man liekas ka shitas ir bik neforshi + vel bistami veselibai!
labak jau tadu ka es taisiju - no tadas tikai apdolbities var!
labak jau tadu ka es taisiju - no tadas tikai apdolbities var!

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Var jau uztaisīt foršākas, bet es ķīmijā gadā dabūju 4 laikam, tas visu izskaidro! 

Me Gusta.
Zbis kā es norēcos kaimiņš viens sīkais taisīja dūmeni no klaviatūras
sabāza smiltis un serkociņus
aizdedzināja nedega :@

- [NWA]Dumper
- Bembists
Vienkārši!
Paņem klaviatūru, aizdedzini! Plastmasa nedeg bez dūmiem!
Ja vajag dūmeni, tad paņem auto riepu un aizdedzini, būs gan dūmi, gan uguns!
Paņem klaviatūru, aizdedzini! Plastmasa nedeg bez dūmiem!
Ja vajag dūmeni, tad paņem auto riepu un aizdedzini, būs gan dūmi, gan uguns!

Nūbs viņš tiešām nav, šodien atbraucu no darba un redzēju baigie dūmi domāju kad māja deg aizskrienu ā nē kaimiņš uzstaisījis dūmeni izrāvis 3 taustiņus klaviatūrai sagriezis 45 pingpong bumbiņas un iebāzis iekšā un protams cukuru pa virsu un iebāza brīnumsvecīti kā degli un aizdedzināja bišķ pat lielāka nekā Dzin4egam sanāca[Benq]xzbit wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
noobs ka var uztaisit no klaviaturas Dūmeni
![]()
![]()