Īsti vīri visu atrisina paši...
Moderator: Moderatori
Un tu mums esi lielais sexeris, kurš visus ies sist @ real life spēles dēļ.. Veiksmi čali![MM]ritmanis wrote:Jūs tagad paši diršat virsū un tagad es atkal esmu vainīgais, jo jums varenajiem krabjiem nāk asariņa, aiz ekrāna vareni, dzīvē pumpaini idioti ar brillēm. Normāls vecis atrisina visu pats, jus kā bērnudārzā raudat un ejat pie skolotājas stāstot par to, ka viņa mamma iesita pļauku otra puikas tētim, kas ir totāli pa bezprideli, bet nē, jūs taču esat visi vareni aiz ekrāna.
Hze_GcN wrote:Un tu mums esi lielais sexeris, kurš visus ies sist @ real life spēles dēļ.. Veiksmi čali![MM]ritmanis wrote:Jūs tagad paši diršat virsū un tagad es atkal esmu vainīgais, jo jums varenajiem krabjiem nāk asariņa, aiz ekrāna vareni, dzīvē pumpaini idioti ar brillēm. Normāls vecis atrisina visu pats, jus kā bērnudārzā raudat un ejat pie skolotājas stāstot par to, ka viņa mamma iesita pļauku otra puikas tētim, kas ir totāli pa bezprideli, bet nē, jūs taču esat visi vareni aiz ekrāna.
Nu varbūt kādam nav zināms[AoD]Alexis wrote:Apsveicu Ernesto, tu to izdarīji - pateici to, kas visiem jau sen ir zināms!
me rofl[NWA]SEC wrote:Iepriekš jau nismo zoli laizīja, lai tik dabūtu unban.
[AoD]Alexis wrote:jannka, ja nezināji, arī cs.wos..., hits.top... un citas reitingu sistēmas tur ir.
godīgi sakot nezināju[AoD]Alexis wrote:jannka, ja nezināji, arī cs.wos..., hits.top... un citas reitingu sistēmas tur ir.