Hze_GcN
Moderator: Moderatori
Hze_GcN
1.Tavs īstais vārds.
Jānis
2.Tavs pašreizējais vecums.
14, bet 31. jūlijā paliks 15
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Paša mazie serverīši un gamemodi, un kkad pasen arī justiņa (charls'a) serveris (domāju ka admini sapratīs par ko es domāju)
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
Neesmu rakstijis sūdzības, parasti sūdzējos pa skype.
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Mēģināšu ievest serverī kārtību, uzklausīšu sūdzības un mēģināšu spriest taisnīgu, nešķirojot cilvēkus pēc kkādām kārtām, vai klaniem
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
Pirms mazāk nekā nedēļas pārvācos uz jaunu dzīvokli, atveda manu datoru un internetu pieslēdza (ja nekļūdos) pirms divām dienām, bet tagad domāju ka spēlēšu diezgan bieži, jo vairs nebūs jāspēlē uz portatīvā
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
Grūti teikt, varētu būt gads un daži mēneši
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
labāk nesaukšu ar klantagiem, bet bijušie niki - McKing, Hze, AzeD un tagad atkal Hze
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Esmu diezgan jautrs puisis, dzīvoju Rīgā, patīk gan patusēt ar draugiem, gan pasēdēt pie pc. Šogad absolvēju mūzikas skolu (ģitāras spēli). Dažreiz ar draugiem iedzeru, bet pīpēšanu esmu atmetis (par laimi man).
Jānis
2.Tavs pašreizējais vecums.
14, bet 31. jūlijā paliks 15
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Paša mazie serverīši un gamemodi, un kkad pasen arī justiņa (charls'a) serveris (domāju ka admini sapratīs par ko es domāju)
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
Neesmu rakstijis sūdzības, parasti sūdzējos pa skype.
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Mēģināšu ievest serverī kārtību, uzklausīšu sūdzības un mēģināšu spriest taisnīgu, nešķirojot cilvēkus pēc kkādām kārtām, vai klaniem
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
Pirms mazāk nekā nedēļas pārvācos uz jaunu dzīvokli, atveda manu datoru un internetu pieslēdza (ja nekļūdos) pirms divām dienām, bet tagad domāju ka spēlēšu diezgan bieži, jo vairs nebūs jāspēlē uz portatīvā
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
Grūti teikt, varētu būt gads un daži mēneši
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
labāk nesaukšu ar klantagiem, bet bijušie niki - McKing, Hze, AzeD un tagad atkal Hze
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Esmu diezgan jautrs puisis, dzīvoju Rīgā, patīk gan patusēt ar draugiem, gan pasēdēt pie pc. Šogad absolvēju mūzikas skolu (ģitāras spēli). Dažreiz ar draugiem iedzeru, bet pīpēšanu esmu atmetis (par laimi man).

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: Hze_GcN
tas tāpēc, ka es pārvācos, ļoti reti tiku pie pc +vēl pie mammas portatīvā. Tagad esmu jaunajā dzīvoklī ar savu pc un "ķipa" ātrāku netu.

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
- Smart[Vendetta]
- Servera admins
- [NWA]Dumper
- Bembists
- Deliite[1337]
- euro
godigi sakot tu man nepatic!
tapec REC

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Ja apsolies, ka būsi bieži serverī, biežāk kā līdz šim, tad par.