1.Tavs īstais vārds. Edgars
2.Tavs pašreizējais vecums. Man ir 13 gadi.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Esmu VrTx movie making serverī admins, jo bieži tur filmēju, kontrolēju aktierus, jo bieži vien viņi ārdās. BoxG grūti filmēt , ir vienmēr kas traucē, un ja es drīkstēšu, tad palīdzēšu serverī filmēšanu padarīt vieglāku.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. Nēsmu veidojis sūdzības, bet esmu pa skype teicis Giboxam par hakeriem, un arī serverī teicis ja ir bijis iekšā admins, un ja esmu redzējis kautko aizdomīgu pasaku kādam adminam ja ir online. Ir pat gadījumi kad admini nepamana lamuvārdus, ko kāds teicis, un tad es viņam pasaku, ''rekur tas lamājās''
5.Kāds mums būs labums no tevis? Protams pildīšu pienākumus, un jo vairāk adminu, jo labāk.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Nū, grūti pateikt, gadās visādi, bet pietiekoši spēlēju.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. No 2008 gada februāra, bet tad biju savādāks, ar citu niku,citu profilu kā teikt.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. EdgG, un TheKid, bet ar šo niku jau dzīvojos vairāk nekā gadu.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Kā jau teicu mani sauc Edgars, dzīvoju ogres rajonā, man ir 13 gadi. Šī vasara ir diezgan garlaicīga, jo lielākā daļa draugu vairs nav, jo viņi iet dzert un pīpēt, un man tas galīgi neinteresē , tādēļ arī biežāk spēlēju datoru. Trennējos futbola trenniņos. Patīk dažreiz uzspēlēt kādas spēles, pārsvarā Counter - strike 1.6 un Grand theft auto san andreas.Esmu arī diezgan aktīvs forumā, bieži postoju, skatos ko kāds raksta un kas notiek lapā.
Un pat ja esmu rakstijis jau vienreiz pieteikumu, tagad esmu savādāks, un arī ir lielāka adminēšanas pieredze.
EdGe
Moderator: Moderatori
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Re: EdGe
Ehh, atsaku savu pieteikumu.Es domāju ka rezūltāts ir visiem zināms.