Eros

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
Richy
Jauniņais
Jauniņais

Eros

Post by Richy »

he he nē nu jauki jauki, SEC piedod bet tu esi viens neaptēsti neattīstīts kukainis! Tu par ko man banu uzliki serverī, jēziņ, čalim pasaki taisnību acīs viņš uzliek tev banu, nē nu man naw ko teikt :D (headbang) .. ielīdis administrātora krēsla nu tik dod vaļa sīkaIs! un vispār neizprotu jēgu, kādā sakarā likt ban serverī, ja strīds izvērtās tieši forumā. Kāds tavam visam sakars, jēziņ, saprotu ja būtu kādu warnu iemetis pēc tā visa, bet ne jau ban serverī,.. manuprāt banot no servera var tikai tad ja esi pārkāpis noteikumus spēles serveri,,, nu čalīt varu pateikt tikai vienu redzams ka admina statusa pelnīgs neesi, administratora noteikumus nezinam. |:) man būtība pofigs varat likt vai nelikt tos banus, mani jau tas nekādīgi neietekmē.. sorry par netīru runu, bet vienkārši neizprotu te dažus labus. Vienīgais kurš te kautcik prātīgs no administrācijas ir tad tas ir tikai un vienīgi burner. Pārējie nu manuprāt vieni sīkaļas.. lai jums veicas.. it īpaši aktīvākajam banu čalim,, ''SEC'' :D

p.s sec sec.. |:)
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Re: Eros

Post by Kichyss »

Uzdrošināšos atslēgt.
1. Ne reizi tevi neesmu banojis
2. Par to vispār neliktu banu, jo tu tur tikai izcēl isavu e-thugismu.
3. Es ne reizi ar tevi neesmu strīdējis un nereizi neesmu metis uz tevīm realus apvainojumus.
4. Burner nav boxg admins un viņš nav ar saprātu, viņš ir vnk mošķis, kas lien melnajos caurumos, lai iegūtu administrātora statussu, tjipa lai būtu krutāks.

Un uzdrošināšos arī pēc sevīm aizslēgt.
Locked