air3 gates.
Moderator: Moderatori
air3 gates.
Nu vot,neatradu sadaļu kur šito rakstīt,bet man bija pieeja air3 gates,bet nezinādams ka var palikt bez atslēgas arī nošaujot spēlētāju kas stāv blakus gates,nu tā nu pazaudēju atslēgu,vēlētos to dabūt atpakaļ,vai tas ir iespējams? 

Re: air3 gates.
Tapēc pirms iegādājies gates atslēgu ir jāizlasa noteikumi
Diezvai dabūsi

Diezvai dabūsi

- [NWA]Dumper
- Bembists
da nu jā bet kamdēļ man atkal būtu atslēga jāpērk?Dumper parādi noteikumus kur ir rakstīts ka nevar šaut spēlētājus ārpus bāzes teritorijas?
- [NWA]Dumper
- Bembists
Šis ir tas noteikums. Te vienkārši ir mazliet par lielu tā zona, kurā nedrīkst šaut.3. Neuzbrukt spēlētājiem, kas atrodas bunkurā. Par iebrucējiem paziņot administrātoriem ar komandu /report [id] [iemesls].
(a) DE-ACCESS.
Nākamreiz zināsi.

- [h4x]TheFly
- Censoņa
Domājams kad šeit var slēgt ciet, lai nav lieka postu krāšana, jo cik domāju bezmaksas atslēgu nedabūt.

Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
TheFly, nesāc tēlot Smile kurš katrā topikā rakstīja ka to var slēgt ciet.
Moderātōri nav akli un tēmu aizslēgs paši.
Par tēmu - Ja jau tā zōna ir pārāk liela to vainu vajadzētu labot vainu pierakstīt noteikumus ka nedrīkst šaut spēlētājus kas atrodas blakus bunkuram.
Moderātōri nav akli un tēmu aizslēgs paši.
Par tēmu - Ja jau tā zōna ir pārāk liela to vainu vajadzētu labot vainu pierakstīt noteikumus ka nedrīkst šaut spēlētājus kas atrodas blakus bunkuram.

92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
skaidrs
paldies par info
tikai būtu labi ja šo kļūdu izlabotu jo cik zinu ne man vienam šitā proba

tikai būtu labi ja šo kļūdu izlabotu jo cik zinu ne man vienam šitā proba