Beztēma #3
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #3
nismo tu to man ? ? ganjau , ka nē , ew nismo pasties banu aplekācijā manu topicu klikščini šeit. Vnk ilgi jau gaidu un nekāda gala lēmuma nav
- Deliite[1337]
- euro
Tātad,lai atkal nebutu bans! un visi to zinatu! šoreiz NOPIRKU unban!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
apsveicu
piereizs ja tu esi atkal server administrator uzraxti par manu unban kko
.

Neatradu kur likt bet nu šitas iespārda
Es jau būtu laimīgs

Es jau būtu laimīgs

da bļāviens tev niks zaļā krāsā bija , hu* vinš zin vai tu esi mod webā vai kkādā klanā
- Deliite[1337]
- euro
willy nav vienalga? pirku vai nepirku!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
mincīīcczz! 

Man tas kaķis kas skypēē ir mīļākais Image
. Bet nu šī ir sagadīšanās ar šo avataru , bet diezvai šitais mans avatars ir visp kaķis , bet vienalga patīk
. Man tas kas stāv skype x-mas cat stāv uz desktop 2 - 3 gadus un es viņu vēljoprojām nemainu
vnk cepīī tā bilde , nejau daļ tā , ka esmu kautkāds ruņču mīlulis

- bobiksv6k[1337]
- euro
nesaprotu, kā pēc jāprasa citiem, lai uztaisa paraksta bildi vai avataru... tas vienkārši parāda to, ka tu gribi, lai citi pastrādā tavā vietā, kamēr tu kasi kuli savā nodabā... 
Man tas neliekas interesanti

Man tas neliekas interesanti

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- bobiksv6k[1337]
- euro
es atvainojos... kurā vietā es minēju, ka esmu pro uz PS?[AoD]Galerts wrote:Ne jau visi ir tādi pro uz ps kā tu..

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Labi ne tā pateicu. Ne visi māk normālus parakstus taisīt. Un cik zinu viņus taisa ar ps..