Sveiki!
Ko Jūs domājat var tādu šovīņu, kā topgear?
Es jau tur nestāstīšu par mašīnām utt., bet gan par sapratīgas cenas mašīnu.
Kāds admins/lietotājs, iekāptu kādā mašīnā ar mani blakām, es to uzfilmētu, un liktu tādus kā laikus, un pieņemsim pašam savs rekordiņš. Būtu, pieņemsim maza trasīte SF vai LV lidostā, kur jūs brauktu un es uzņemtu laiku + filmētu un tad brauktu ar tādām mašīnām kā sabre, flash, vienvārd sakot neīpaši ātrām. Un būtu kāds, kas brauktu.
Vēlos uzzināt jūsu atsauksmes par šo topošo šoviņu.
Nesolu nekādas [ja gribēsiet] af*genās moive maker pro 2000 mūvijus. Vienkārši salikts mazs video, ar to kā izbrauc un domāju arī, ka mazu interviju.
so?...
TopGear [BoxG edišn[varbūt, ja patiks]]
Moderator: Moderatori
Re: TopGear [BoxG edišn[varbūt, ja patiks]]
Foršāk būtu, ja vēl izstāstītu (protams pa mic) katrā raidījumā par kādu mašīnu. Piemēram, maksimālais ātrums, exporta cena, cik mašīnas serverī, utt.
Bet ideja nav slikta.
Bet ideja nav slikta.
Nebūtu slikti, bet vai ir rēali izskaitīt cik piemēram flashi [ vai jebkura cita mašīna] ir serverī?

92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
Atbalstu ar visām 4rām.
- bobiksv6k[1337]
- euro

jautājums administrācijai... lai paskatās skriptuZiiL[O] wrote:Nebūtu slikti, bet vai ir rēali izskaitīt cik piemēram flashi [ vai jebkura cita mašīna] ir serverī?
bet nu... ideju atbalstu.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Cik saprotu, ideja Jums patīk, tātad var taisīt kaut ko!
nismo - lūdzu iedod savu skype niku @ pm.
Varat taisīt ciet!
nismo - lūdzu iedod savu skype niku @ pm.
Varat taisīt ciet!