GRID Normāla FAIL Tu vēl 50[STA]Hawkz wrote:Kā jums patīk GRID?
51..

Es 51

Moderator: Moderatori
92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
^^ Nosākuma izskatījās fake, bet pēctam gan nē.ZiiL[O] wrote:Tas vilnis gan smukz .. :]
Stulbenis...Hawkz_Hawkz wrote:Varat banot,atļauju,bet neliels stāsts,kurš parādīsies,ne vienu vien reizi.]
***pikačū Dupsīlīdēji***
Piesakos STA klanam.
Uzaicināja mani bosiks.
Piedāvā man nopirkt unban.
Lien dupsī,lai dabūtu manā 24/7 serv bāzi.
Es pieskaos,mani pieņem.
Es esmu klanā.
Bosiks sastāsta roll4ikam hu*ņas par mani.
Es iepostoju dažus postus STA sadaļā.
Mani soda ar warning.
Izdzēš manus postus.
Paziņo,ka izmet no klana.
Skype nodirš (roll4iks)
Bosiks viņam sastāstījis ka es klanā tikai dēļ bāzes.
Izliekas protams ka nekas nav bijis.
un nobloķē mani.
īsti pikačū.
ceru ka klans izmirs.
darīšu visu,lai izmirst.
SEC,pa skype Bosiks man atbildēja ka es neesmu izemests! Tāpēc arī iepostoju to vienu psotu! Bet otrs warn? Posts ir mistiski pazudis. Tas bija dažas minūtes pēc pieņemšanas
esi tu..Justified wrote:Stulbenis...Hawkz_Hawkz wrote:Varat banot,atļauju,bet neliels stāsts,kurš parādīsies,ne vienu vien reizi.]
***pikačū Dupsīlīdēji***
Piesakos STA klanam.
Uzaicināja mani bosiks.
Es pieskaos,mani pieņem.
Es esmu klanā.
Mani soda ar warning.
Izdzēš manus postus.
Skype nodirš (roll4iks)
un nobloķē mani.
īsti pikačū.
ceru ka klans izmirs.
darīšu visu,lai izmirst.
SEC,pa skype Bosiks man atbildēja ka es neesmu izemests! Tāpēc arī iepostoju to vienu psotu! Bet otrs warn? Posts ir mistiski pazudis. Tas bija dažas minūtes pēc pieņemšanas
Kādā ziņā? ar to ka es neapceļu citus klanus un netāloju pikačū?Hawkz_Hawkz wrote:esi tu..Justified wrote:Stulbenis...Hawkz_Hawkz wrote:Varat banot,atļauju,bet neliels stāsts,kurš parādīsies,ne vienu vien reizi.]
***pikačū Dupsīlīdēji***
Piesakos STA klanam.
Uzaicināja mani bosiks.
Es pieskaos,mani pieņem.
Es esmu klanā.
Mani soda ar warning.
Izdzēš manus postus.
Skype nodirš (roll4iks)
un nobloķē mani.
īsti pikačū.
ceru ka klans izmirs.
darīšu visu,lai izmirst.
un es apceļu,vai tēloju?Justified wrote:Kādā ziņā? ar to ka es neapceļu citus klanus un netāloju pikačū?Hawkz_Hawkz wrote:esi tu..Justified wrote:Stulbenis...
un kāda tev šķirba ko es daru? man piem pie vienas vietas ko tu tur savā skype tēlo![NWA]SEC wrote:Da nu hawkz pagājušo nedēļ vel skype izcēleis ar savu pikačū, tjipa fake pikačū karalis, a tagad ir Miss. Princese nevainība Hawkz.
Krievijas princese Hawkz.[NWA]SEC wrote:Da nu hawkz pagājušo nedēļ vel skype izcēleis ar savu pikačū, tjipa fake pikačū karalis, a tagad ir Miss. Princese nevainība Hawkz.
Justified wrote:Krievijas princese Hawkz.[NWA]SEC wrote:Da nu hawkz pagājušo nedēļ vel skype izcēleis ar savu pikačū, tjipa fake pikačū karalis, a tagad ir Miss. Princese nevainība Hawkz.