riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
laimigais, man del daziem ''forsiem'' caliem ir 3 smadzenu satricinajumi un visi 2 iemeslu del, pirmas divas nolidoju sule pa lielakajam trepem del ta ka kads ''gudritis'' mani pagruda, 3 reize ar draugiem no kalna stumdijam muraveju kuram motors bija aizmugureja kaste un stumjot lecam ieksa bet kad es lecu ieksa kad ''gudrs'' calis uzsita pa bremzem un es ar galvu pret motoru un atsledzos kad piemodos biju maja visa jaka bija asinis, draugi bija aiznesusi paldies dievam uz majam
man ir bijushi 9 smadzenju satricinajumi,visi kaujoties ar kadu! tikai viens bija slidojot pa upi man uzbrauca sikie virsu ar ragavam,es kaut ko lidzigu 360 uzgriezu un ar galvu pret ledu,bija lauzts zhoklis!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.