Beztēma #3
Moderator: Moderatori
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #3
ORLY NAWBCAWKE? U ARE A HAWDCRAWBSOGTFOCAPSR0X!!!
tu esi īpašs bērns, tāpēc tev derētu mācīties īpašā skolā un turēties tālāk no interneta..

-
- Nelabojams spameris
uuuh kā ar nismo izspēlējos TF2 x) vnk super!
PĒRCIET TF2 TAGAD (^^) - http://store.steampowered.com/app/440/
tikai 12 euro
PĒRCIET TF2 TAGAD (^^) - http://store.steampowered.com/app/440/
tikai 12 euro
Pirkšu ! :]
Šodien rīt vai parīt.. ;]
Šodien rīt vai parīt.. ;]

92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
cik es noprotu,ja es noperku,es tak ja parinsteleshu win es atkal vinju vareshu nokachat or what?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
TF2? noonono !
Tikai pirkt var.. !
Tikai pirkt var.. !

92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
tad man viņū nah nevajag
nepatīk tērēt naudu kkādām spēlēm max 3 Ls . Labāk aiziet piedzerties pa tiem 7 Ls 

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
da nu,es labak noperku,tur vel akcija tipa tf2 un garys mod! par 15 euro!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Jā, es tādu tieši nopirku, tad vēl nāks bonusā TF2 Guest Pass, tu vari to uzdavināt kādam draugam un viņš pāris dienas varēs spēlēt tf2 steamotu, un pectām izlemt pirkt vai nē.
- Deliite[1337]
- euro
aceros pirms kada laika,man ar faustu bija vardu apmainja par spelju pirkshanu,tagad esmu pardomajis!
TF2 pirkt vismaz ir kaut kāda jēga..