Beztēma #3
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #3
Jannka ko tu vispār esi darijis lai kādu piesaistītu TF2? Tu tikai bojā spēlēt prieku ar savu pyro.
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Kas vainas pyro?
man piemēram nepatīk, kad paspēju iziet pa vārtiņiem un mani uzreiz sadedzina 
EDIT: un pret pyro ir vērts cīnīties tikai no attāluma, krč, ja salīdzina ar samp, tad es pielīdzinu hydrai

EDIT: un pret pyro ir vērts cīnīties tikai no attāluma, krč, ja salīdzina ar samp, tad es pielīdzinu hydrai
Last edited by AzeD[ADT] on 15 Aug 2009, 16:25, edited 1 time in total.

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Man varbūt nepatīk piemēram snaiperi, jo redz atklātā vietā nevar uzturēties, tāpēc ar spēlē ir interesanta, visu vari sagaidīt, ir gan tuvcīņas čari, gan tāluma.
Nu bet piemēram sampā jau arī nepatīk, ja tevi šķaida ar rpg, ar pyro ir līdzīgi, ir īpaši ja koth jānosargā teritorija, tad ir vispār dziļā..

Priekš pyro nevajag nekādas prasmes, prosta pohujā skrien virsū.
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Amm, tās ir 2 dažādas spēles, tagad vēl salīdzināsi minigun sampā un tf2?
jā, ir dažādas, bet tākā te ir samp forums, salīdzinu ar samp. pastāsti man, ja koth mapē pretiniekiem būu lielākā daļa ar pyro, kurš uzvarētu? nu tajās krutajās mapēs ar vilcieniņu pyro nav tik varens.

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Ah, neesmu viņu spēlējis tā, lai kko zinātu pa kartēm vai kko citu. Domāju, ka katram čaram ir savi + un savi -, tāpēc nedomāju nolikt kādu čaru vai teikt, ka nevajag nekādas prasmes, labi, iešu tālāk klusēt.
Paspēlējuši pāris dienas, bet runā it kā būtu baigie speci. :D
-
- Nelabojams spameris
ir ir varens, jāmāk pareizi aiziet pie pretinieka x Pjanciz_GcN wrote: nu tajās krutajās mapēs ar vilcieniņu pyro nav tik varens.
pyro ir stiprs tāpēc jums arī laikam nepatīk ^^ ar to uguns metēju kuru var dabūt ar achievmentu vispār pilnīgi visus var slānīt kā mazos, jo viņam ir 100% critical damage ja dedzina no muguras.
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Faust, es nospēlēju vairāk nekā gadu, bet tas tā.
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
<3 es no jums visiem tf2 spēlēju vis ilgāk ČĒŽE!
Un es nerunāju par tevi.o4d wrote:Faust, es nospēlēju vairāk nekā gadu, bet tas tā.