Drīz jau skola (cry)
Beztēma #3
Moderator: Moderatori
-
Bboy-Rassell
- Nelabojams spameris

Re: Beztēma #3
Laikam atkal vajadzes nopirkt ar draugiem udenspistoles un pa skolu paspelet karinus, ka pagajuso gadu
Bet pagaisaja gada mani un draugus nokera un bija jatira visa skolas4 reizes pec kartas :@
+291cm...
-292
-292

92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris

- [NWA]Dumper
- Bembists

Nezinu kā citiem, bet man gribas ātrāk uz skolu, bet tas ir tikai uz pirmo nedēļu, tad skola atkal sāks riebties.
Pārsvarā pēc vasaras daudziem gribās uz skolu, lai satiktos ar visiem klasesbiedriem.
Pārsvarā pēc vasaras daudziem gribās uz skolu, lai satiktos ar visiem klasesbiedriem.

Liekas ka daudziem tā ir, pagaidām gribas uz skolu, nāk tuvāk datums, vairs tik dikti negribas.
Hello, first post.
Hello, first post.
Gribās bet negribās... :s

92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
- PROSTO KRASAVA
- Nelabojams spameris

- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris

Man jūlijā gribējās iet uz skolu, bet tagad kad drīz būs skola, vairs tik ļoti negribas 
Vel 3 gadi jāmācās, un tad miers...
Vel 3 gadi jāmācās, un tad miers...

- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks

KRUC !
47% nokačāti no TF2 @ Stīmz
47% nokačāti no TF2 @ Stīmz

- TVNET kicks ass.