Banned GuvErS

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
op1on
Jauniņais
Jauniņais

Banned GuvErS

Post by op1on »

1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; GuvErS
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 83.99.197.182
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; [NWA]SEC
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. DA velns vinj zin, kas tur bija rakstiits, kad eju serverii neraada. Kr4 lieta bija taada, vinjsh mani pm vislaik zemtekstaa nodirsa. vinjsh vsp ir kkads baigais iedomiigais. Vislaik man kka apvaino ar zem tekstu. Uzliek man GAG vnk ne par ko, un tad raksta - oi oi GuvErS, nevari parunaat, nu davaij pasaki kko. Kad pagaaja man gaga laiks es vinjam pateicu - SEc tu zini ,ka esi daunis?
vNK VINJSH TAADS ADMINS KURA DELJ IR PRETIIGI SPEELEET. Bet man patiik shis serveris tikai tpc, ka te ir dazhi normaali cilveeki. Bet adminus es neieredzu. Un ceru, ka dabuushu unban, jo chiitojis es ne4iitoju un admini buus savaldiigi un neprovicees playerus, lai peec tam vinjiem uzbaaztu gag vai BAN
Iesaku kaadam augstaakstaavosham ieiet serverii zem fake nika kaadreiz un paskatiities cik daudz admins atljaujas + veel viens atgadiijums, es uzrakstu /anims izveelos animu /drunk. Un kaa juus domaajat ko damins man saka? Es tevi izkikoshu GuvErS. Es prasu kapeec? vinjsh tu bugo, Es prasu kaads bug, es izmantoju /anims /drunk. vinjsh - nee tu sliidi, tpc es tevi kikoshu , jo tu bugo un gribi crashot serveri, es vinjam pasaku - ko tu te dirs man vsp , liec mieru , ja tev sliid tad tikai seja, un vinjsh man uzliek GAG. Tas ir normaali? ka vinjs htpc, ka vinjam kkas ar SAMp neiet njemt un dirst virsuu playerim ,kas izmanto komandu, kas serverii ir ieriikota? Tas admins bija janciz. Man ir arii liecinieks ,kas to var pieraadiit.
Pionieris
Jauniņais
Jauniņais

Re: Banned GuvErS

Post by Pionieris »

jea,jea, a bez rupjībām nevar ?
p.s. admini tiesām bieži atļaujas pārāk daudz. :/
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Nebiju liecinieks, tāpēc nezinu kā īsti bija, bet nojaušu, ka bans ir par flame..

Image
šādi te tu visu laiku piekasies pie tā, ka kāds tevi numutojis..

tavai piebildei neredzu nekādu jēgu, tāpēc, ka neredzu pierādijumu tam, ka tevi kāds taisās kikot par anims izmantošanu.
Image
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [fate.lv]RXTS »

Piedod, atvaino, bet pēc manām domām, abos gadījumos sodus esi pelnījis - kapēc, tapēc, ka lamājies!
Fascinē tas, ka visus adminus nodirs, bet prasi kādam 'augstākstāvošam' ieiet un pārbaudīt, kas un kā. Interesanti, tie 'augstākstāvošie' nav admini ?

Vislabākais ir tas, ka tu pats atzinies, ka esi lamājies/aizskāris viņus un tagad raudi.
  • Image
op1on
Jauniņais
Jauniņais

Post by op1on »

vinjsh vnk taa izved no pacietiibas, vinjsh kad uzlika man gag 5 min 15 textus atsuutiija vislaik man kko rakstot zemtekstaa apvainojot mani. Un vislaik man uzmaacas shauj nost, vnk traucee spelet. Vinjsh vnk nelika man mieru tpc es pateicu ka vinjsh ir daunis. Vnk es nez, naf vajag nodirst kaadu zemtekstaa un visaadi proviceet, lai dabuutu player ban? un veel saka ka ir 18 gadiigs tas SEC labi ja 12 dotu par taadu uzvediibu. Es vnk gribu paspeeleet bet tie admini ir kkadi diivaini.Un kaa var paspeeleet, ja vislaik admins uzmaacas?

Paprasi janciz un paprasi dinazauram vinjs har redzeeja, ka janciz vnk man teica ,ka kikos jo es izmantoju anim drunk
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

GuvErS wrote:vinjsh vnk taa izved no pacietiibas, vinjsh kad uzlika man gag 5 min 15 textus atsuutiija vislaik man kko rakstot zemtekstaa apvainojot mani. Un vislaik man uzmaacas shauj nost, vnk traucee spelet. Vinjsh vnk nelika man mieru tpc es pateicu ka vinjsh ir daunis. Vnk es nez, naf vajag nodirst kaadu zemtekstaa un visaadi proviceet, lai dabuutu player ban? un veel saka ka ir 18 gadiigs tas SEC labi ja 12 dotu par taadu uzvediibu. Es vnk gribu paspeeleet bet tie admini ir kkadi diivaini.Un kaa var paspeeleet, ja vislaik admins uzmaacas?
screenus, vai arī apelācija slēgta, jo bans ir pelnīts, vēl tikai var pagaidīt SEC.
nav jēgas bez pierādijumiem kko te stāstīt..
Image
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [fate.lv]RXTS »

lol. SEC`am ir 18 gadi. Provacēja, drošvien, tevi viņš tāpēc, lai tu atkal palaistu muti un viņš tevi varētu nobanot. Es arī tā būtu darījis, ja zinātu, ka tev ir problēmas ar nerviem. Vienkārši ignorē to, ka tevi šauj nost, jo tas nav aizliegts. Runājot par tiem zemtekstiem - ir skrīni ?
  • Image
op1on
Jauniņais
Jauniņais

Post by op1on »

kam tev screen uzprasi vinjam... jaa man tgd visam to ko man rakstis kaads admins janjem screen?

Da nu es pat ne4iitoju kapeec jaliek ban? Un kaa admins izskaidros to, ka nogagoja kriss, kautvai vinjsh vsp neko taja briidi nerunaaja, un veel lauriss teica adminam ,ka kppc vinjsh vienu nogagoja par flame, ja tur nekas taads nebija. Un tad arii to lauriss zemtekstaa apvainoja.. Nu jaa es saprotu ,ka admini ir lieli, jo ir acc un var dariit ko grib, bet respecteet citus ar vajadzeetu varbuut? Parasti admini visos serveros klusee bet sheit vinji kkadi baigie proveceetaaji.
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Tu dabūji pietiekami mutes gan šodien, gan vakar. Apriebās ar tevi ņemties, tāpēc ar bans ir pelnīts. Dirsies augumā, pats vainīgs.
op1on
Jauniņais
Jauniņais

Post by op1on »

cik 2 - 3? un vnk apr to ,ka man tas SEC vislaik uzmaacaas un tu o4d ar neesi labaaks vislaik kko man tur dirsi. VNk arii ja nedabuuju unban tad vsmz skataties kaadi jums admini. Serveris mosh normaals, bet admini apraada ka serveris ir meesls
op1on
Jauniņais
Jauniņais

Post by op1on »

[AoD]Aleksis wrote:
GuvErS wrote:vinjsh vnk taa izved no pacietiibas, vinjsh kad uzlika man gag 5 min 15 textus atsuutiija vislaik man kko rakstot zemtekstaa apvainojot mani. Un vislaik man uzmaacas shauj nost, vnk traucee spelet. Vinjsh vnk nelika man mieru tpc es pateicu ka vinjsh ir daunis. Vnk es nez, naf vajag nodirst kaadu zemtekstaa un visaadi proviceet, lai dabuutu player ban? un veel saka ka ir 18 gadiigs tas SEC labi ja 12 dotu par taadu uzvediibu. Es vnk gribu paspeeleet bet tie admini ir kkadi diivaini.Un kaa var paspeeleet, ja vislaik admins uzmaacas?
screenus, vai arī apelācija slēgta, jo bans ir pelnīts, vēl tikai var pagaidīt SEC.
nav jēgas bez pierādijumiem kko te stāstīt..
Mosh man veel vajadzeeja 24/7 demo uz frap rakstiit? ta4 padomaa ar galvu, iedomaajies sevi manaa vietaa, ja tev admins taa pateiktu screenus vai unban nebuus. Ko tu tad dariitu? kur tu tos screen rautu?

Aleksis: es uzņemtu screenus jebkādā gadijumā, ja admins mani apvainotu.
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Šodien pus h laikā vien dabūji 2 mutes, vakar ar dabūji.
Pierādi, ka es tev kko dirsu virsū. Vēl serveri apdirs un adminus. Nu vecīt, šitā turpinot unbanu neredzēt ka savas ausis.
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

nav skrīnu? TL :)
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

2. Nelamāties, neaizskart citus spēlētājus, viņu ģimenes un draugus.
(a) MUTE.
(b) KICK.
(c) BAN.
un teikšu to pašu, nebūs screenu par to, ka tiki nepatiesi nobanots, unban nedabūsi.
Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Uzdrošinājos atslēgt un iepirst savas domas.
Piedod, ja aizvainošu nākamajos 3-4 teikumos.
Bet tu esi neattīstīts, kro_lis, saki ka ir tev 18 gadi, bet tie cāļa izkārnījumu, ko tu sauc par savām smadzenēm neapjēdza pat ar tām 2 mutēm, ka jāizslasa tiem 10 noteikumu teikumiem. Kas tev tie cāļa izkārnījumi atrodas arī pakaļā, ja tā nav pirmā reize, kad saņem mute un vel neesi apjēdzis? Un ne tikai tu lamājies, tu arī mēģini krist citiem uz nerviem, bet diemžēl šodien izvēlējies nepareizo mērķi, jo es esmu augstākā kretīna lvl.
+ Tavi izkārnījumi šodien dod citu tekstu, pāris dienas atpakaļ teici ka te nespēlētu, spēlē tikai tapēc ka šis ir "vienīgais" LV serevris.

Karoč padzīvo kādus 3-4 gadus varbūt beidzot varēsi atļauties smadzeņu operāciju un novietos pareizajā vietā tās, bet ja domā ka iztiksi bez šīs operācijas un neatkārtosies nekas šāds no tevīm tad vari sākt domāt par sazināšanos ar giboxu un apspriest par unban summu.

Nedomāju ka te arī vaidzēs kādu skrīnu likt.

P.S, Ceru ar šo teikumu aizies ka aizliegts lamāties, lai cik man nepatīk rupji izteikties.
Locked