hmm, i dont know.

man ir mapīte, kur ir dažādi jump stocks, kādi 12, un tur arī atradu.

Moderator: Moderatori
92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Es māku tikai vienu rāmi un tas neizskatās parāk labi[NWA]SEC wrote:EEEEEEEEEEE.....
Sāksim ar to ak smukāk būtu ar rāmi.
Tas čalis ir vienkārši uzlikts pie tā background ar visu apgaismojumu.
Un tās liesmas man liek domāt par to ka viņš tādu kārtīgu pirdienu parāva.
Sāksim ar to ka tas ko tu darīji atklāti bija ļoti zemiski._WTF_Dzin4egs wrote:Velejos atvainoties!SEC'am un jannkam,ka viss vairak GcN klanam par to ka es spamoju(karaju postus) vinju sadalja,un tad kad biju sanemis banu! taisiju jaunus profilus!