EDIT: 156 lpp mana
Beztēma #3
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #3
Puisīt tew tiesības ir ??? Man Nau
bet tew lkm 125 cc ja ?
- Deliite[1337]
- euro

tiesibas ir,bet tas bija 70 kubigais! vnk hi-end tunings!
datoru man tetis atveda! 70 sant 1 mb!
datoru man tetis atveda! 70 sant 1 mb!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
sk. man ir 125cc spiedu 120km/h divata iet 110km/h mosh viens uspiestu 130 - 140.
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris

- Deliite[1337]
- euro

braucu pa shoseju laimigs,un skatos preiksha 7 bembis - 760li 2007 gada!
braucu kadas 15 min aiz vinja domaju tipa nevareshu apdzit,braucu,braucu spidometra 150 - drusku melo,bija ap kadiem 130.....
braucu braucu,un skatos ka bembim vnk sak iet no aizmugurejam riepam balti dumi,un drausmigi sak bremzet,... es pa abam bremzem un skatos ka nenobremzeshu tik atri piecelos kajas,un vnk talak neko neatceros jo aiztaisiju acis ciet! pec tam kad jau pienacu pie sajegas,skatos esmu uz zeme un visur viss kaut kada detaljas no rolera un mashinas,un "jaunais krievs" saka:"ev patcan ti zhiv" es tads:"vrodiba da"......
pirmais kas bija pakustinaju kajas,jo bija bails ka mugur kaulu salauzu...
tad pasedeju pie dzheka mashina - balta adas salona sedeju un asinjoju nost!
braucu kadas 15 min aiz vinja domaju tipa nevareshu apdzit,braucu,braucu spidometra 150 - drusku melo,bija ap kadiem 130.....
braucu braucu,un skatos ka bembim vnk sak iet no aizmugurejam riepam balti dumi,un drausmigi sak bremzet,... es pa abam bremzem un skatos ka nenobremzeshu tik atri piecelos kajas,un vnk talak neko neatceros jo aiztaisiju acis ciet! pec tam kad jau pienacu pie sajegas,skatos esmu uz zeme un visur viss kaut kada detaljas no rolera un mashinas,un "jaunais krievs" saka:"ev patcan ti zhiv" es tads:"vrodiba da"......
pirmais kas bija pakustinaju kajas,jo bija bails ka mugur kaulu salauzu...
tad pasedeju pie dzheka mashina - balta adas salona sedeju un asinjoju nost!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lol, nui tu atstāstījumu uzrakstīji
Nu vso paliki bez rollera
Saki tam krievam lai pērk jaunu jo viņš vainīgs, bet tu arī čupnītu ja ietu caur mentiem, jo tu pārkāpi ātrumu
Karoci tev kautkāds sviestts sanāca 
Nu vso paliki bez rollera
Me Gusta.
- Deliite[1337]
- euro

vinsh man apmaksa slimnicas izdevumus/zales un parejais + jauns rolleris +500ls moralais kaitejums un ka es vinju tiesa nepadodu!
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris

- Deliite[1337]
- euro

zhel,bet ne!
a kā tu ietriecis ?? istenība tu jau lidoji 130km/h
Parsniedzi atrumu un sanak ka tu vainigs esi :O
-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

ar motociklu parasti brauc tikai lai nosistos
it sevišķi vēl pa LV ceļiem.
ir redzēti tādi mudaki kuri ar šosejnieku uz 120km/h bez ķiveres laiž un pēc tam brīnās ka izlauž 501 kauliņu un paliek par invalīdu.
ir redzēti tādi mudaki kuri ar šosejnieku uz 120km/h bez ķiveres laiž un pēc tam brīnās ka izlauž 501 kauliņu un paliek par invalīdu.
- Deliite[1337]
- euro

vinsh brauca vel atrak!!!siGn wrote:a kā tu ietriecis ?? istenība tu jau lidoji 130km/h
bet vinjam noklemeja aizmugurejos ratus!
120 mocim ir tikai 3 atrums,un mochiem parasti ir 6 atrumi! tatad var padomat uz cik var braukt galigi idioti!
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris

- Deliite[1337]
- euro

nabaga mana gillera! vinju ta aizvilka uz autostavvietu,bet manejo uz garazhu nonemt vertigakas deltakas kas nav sajatas un uz metaliem!
-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

galīgi idioti protams brauks uz maksimālā, bet 120km/h jau nav maz
https://www.youtube.com/watch?v=20CduRRM2tY
x)
https://www.youtube.com/watch?v=20CduRRM2tY
x)