Beztēma #3
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #3
ō. tiko atklaju bugu vienu. Kur var ieraxtit par to bugu. ?
EDĪT : 159 lpp mana.
EDĪT : 159 lpp mana.
- [NWA]Dumper
- Bembists
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Ierakstīt? Skrīnu tu vari ielikt bildes un video, bet tā ierakstīt, hvz kur.
Varbūt tepatās.
Varbūt tepatās.

emm. kads sakars no kā tu ņemi ka es pazistu WTF ???
Varbūt jo tu rakstīji cik viņi zemu nolaidušies u.t.t kautgan spēlē tikai ''divas'' dienas.

92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
Nu tak. Paskatities. kāda uzvedība ir Pionierim ar Tanku braukā RPG izmanto. tpc jau tā arī pateicu.
Aleksi paldies ka iedrošināji izvilkt tanku, pateicoties tev, esmu kļuvis populārs
. Par mani runā visi. siGn, tāpēc ka es tev serverī nedodu naudu un nelieku atlīdzības, nav jau uzreiz jāsāk piekasīties
. Tā nav tava darīšana vai es braukāju ar tanku vai nē. Tā ir WTF darīšana, tā kā lūdzu paklusē. Un kur tu rāvi ka es lietoju Rocket Launcher
? Tukši vārdi nekas vairāk.

kaut vai bet tu pārāpi WTF klana noteikumus._WTF_Pionieris wrote:Aleksi paldies ka iedrošināji izvilkt tanku, pateicoties tev, esmu kļuvis populārs. Par mani runā visi. siGn, tāpēc ka es tev serverī nedodu naudu un nelieku atlīdzības, nav jau uzreiz jāsāk piekasīties
. Tā nav tava darīšana vai es braukāju ar tanku vai nē. Tā ir WTF darīšana, tā kā lūdzu paklusē. Un kur tu rāvi ka es lietoju Rocket Launcher
? Tukši vārdi nekas vairāk.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
ko atkal es ? es neko neizdarīju.
Nav mana vaina, ka tev vajadzēja ņemt tanku, tā vietā tu varēji iet ar savu mašīnu citur. (vai ko tu tur darīji..).
ā edit: scar atkal zog.

ā edit: scar atkal zog.