Beztēma #3
Moderator: Moderatori
-
[AoD]Deflowv6k
- Rakstnieks

Re: Beztēma #3
Laikam nebija
Btw kādam ir nfs mw, es tagad instalēju pēc kādām 30 min var uzspelēt online, ja kāds grib 
man patīk biezpiens
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris

-
Bboy-Rassell
- Nelabojams spameris

fuck 2. skolas diena un jau sudus savariju, vispirms pirmo kimijas stundu nokaveju, kur man bridinaja, ja vel nokavesu paskaidrojumu dabusu, pec tam ar draugiem "spridisus" metajam un viens trapija pa jaunizremonteto klases sienu, un dabujam visi paskaidrojumusds rakstit, jo notirit neko tur nevar, jo krasa nodrupa un apmetums tagad redzams 
-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

paskaidrojumi hahahaha
bullshit. 5 klasē man klases biedrs pa 4 mēnešiem savāca 9 paskaidrojumus un viņu neizmeta no skolas, bet atkal šogad dzērumā viņš (10 klase) piezvanija mācību pārzinei un kaut ko dirsa
un tad gan viņu izmeta no skolas
bullshit. 5 klasē man klases biedrs pa 4 mēnešiem savāca 9 paskaidrojumus un viņu neizmeta no skolas, bet atkal šogad dzērumā viņš (10 klase) piezvanija mācību pārzinei un kaut ko dirsa
-
Bboy-Rassell
- Nelabojams spameris

mwhahahahahha, man vel aizvien nekas nav uz majam uzdots, jo musu skolotajiem vairak nemaksa par majasdarbiem, tapec mums vinu bus 2x mazak! 
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris

-
[NWA]Ar4iks
- Nelabojams spameris

uh Turcija karsts
klaviatura ari kkadi burti uz Y ir Z
jura udens ari silts bet baiseina auksts
EDIT kas tas pa fake CW Archiks
EDIT kas tas pa fake CW Archiks
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris

Jēē rīt uz Dināmo spēlēm
Nedēļa normāli pagāja.
Scotty-- Tie paskaidrojumi ir bērnu spēle, Man un Dumperam skolā bija vislielākā paskaidrojuma kolekcija, es no tiem paskaidrojumiem varēju bībeli sataisīt!
Lūdzu kāds var atrast un atsūtīt man renderu packu ar Driftingiem, drifta mahām, utt. Sūtat man uz PM
Nedēļa normāli pagāja.
Scotty-- Tie paskaidrojumi ir bērnu spēle, Man un Dumperam skolā bija vislielākā paskaidrojuma kolekcija, es no tiem paskaidrojumiem varēju bībeli sataisīt!
Lūdzu kāds var atrast un atsūtīt man renderu packu ar Driftingiem, drifta mahām, utt. Sūtat man uz PM
Me Gusta.
DriftAngel tev tas avatars nepiestāv, jo viņš nav drifteris, bet reperis.
Man pa šim brivajām dienām ir 4mājasdarbi! :S
DriftAngel laimigais tiksi uz spēlem,bet pa tavu avataru. 8/10
DriftAngel laimigais tiksi uz spēlem,bet pa tavu avataru. 8/10