Beztēma #3
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #3
Nu, parcik tu tāpat vēlies no kāda sagaidīt šo jautājumu, tad kas ir noticis ar viņu?

-
- Nelabojams spameris
piekaast, netruuks ;/
- Stalker[777]
- Jauniņais
Ja piekāst ko tad posto 

- Deliite[1337]
- euro
lai pakratu postus,tapat ka tu,un es!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Nelabojams spameris
es vnk izteicu viedokli savu + man 1 posts no taa. 
we ain't playing up here in NY
https://www.youtube.com/watch?v=YaSQAShxvvg

we ain't playing up here in NY
https://www.youtube.com/watch?v=YaSQAShxvvg
-
- Nelabojams spameris
neko nedaram, visi slinko un dirshas viens ar otru +mums tevis netruuka tapec vari atkal nemanaami pazust
))))

mhmm SEC mēģināju, jau rīt sauc vecākus uz skolu ejam ar sociālo pedagoģi runāties ar učukiem par disciplīnu ;D

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Un tas tavā uzskatā ir labi? Es arī tā agrāk domāju, taču reāli, ja padomā, tu tikai zaudēsi ja nepievērsīsi uzmanību mācītajam, jo uz skolu tu nāc tāpat, un ja nemācīsies tas vienkārši būs laiks ko neatgūsi, un tad ir vēl bezjēdzīgāk tas viss. Protams, lai cik skola reizēm liktos stulba, bet izglītību vajag un ja tev vienīgais ko par to parādīt ir tīri papīrs tad kam stundās vispār ir vajadzīga mācību viela, ne?[NWA]SEC wrote:A kkas jādara skolā? Manā skatījumā jāguļ skolā līdz stundas beigām.

Ritmani, tu tak vel neesi pabeidizs 9 klasi, man pieņemsim 12 klasē a.k.a 3 kursā vispār pārsvarā atkārto veco mācību vielu, kas bija sastopama zem 9 klases un gatavojamies eksāmeniem.
+ skolotājiem manā skolā nav pretenziju, ja kāds guļ vai arī kalsuas mžuiku austiņās, galvenais ka netraucē stundā, jo neviens ja uneliek mācīties, pamatskolas izglītība ir, ej guli grāvī laimīgs.
+ guļot, normāl itāpat ar sekmēm, ja ir 5/6 vidējā atzīme.
++ 1 kursā par kautvai drusku pietrūka līdz vidējai atzīmei 7 .
gulēšanu saņēma tizlu diplomu par cītīgu mačīšanos,
+ skolotājiem manā skolā nav pretenziju, ja kāds guļ vai arī kalsuas mžuiku austiņās, galvenais ka netraucē stundā, jo neviens ja uneliek mācīties, pamatskolas izglītība ir, ej guli grāvī laimīgs.
+ guļot, normāl itāpat ar sekmēm, ja ir 5/6 vidējā atzīme.
++ 1 kursā par kautvai drusku pietrūka līdz vidējai atzīmei 7 .
gulēšanu saņēma tizlu diplomu par cītīgu mačīšanos,
Mūsu laikos nav tolka mācīties , izdevīgāk braukt uz ārzemēm ar to pašu 9 klases izglītibu un varbūt vel vairāk pelnīsi kāpostus un zemenes lasot nekā ar savu super duper uber izglītību ..

Tu esi padomājis par sekām? Ja strādāsi tādos darbos kā zemeņu lasīšana u.c.
30 gados būsi invalīds, bet nu ja tu gribi uzpriekšu.
EDIT : Nedomāju ka tev patiks visu mūžu lasīt zemenes + ar sāpošu muguru.
Tapēc padomā...
30 gados būsi invalīds, bet nu ja tu gribi uzpriekšu.
EDIT : Nedomāju ka tev patiks visu mūžu lasīt zemenes + ar sāpošu muguru.
Tapēc padomā...