Nonema acces
Moderator: Moderatori
Nonema acces
Nu beidzot dabuju 10 lvl rakstits ka ir pieeja kaukadiem vartiem man pasaka kur es aizeju viss normali ieeju iegsa panemu tanku
(durvis aizstaisas) nosauju kaukadu chali 2-3reizes tad man tanks saka degt es uzspragu gribu atkal tikt bunkeri(vai kas tas tads) tad mani noshauj vairakas reizes nu 1 tieku bet kaukads chalis ar klanu AoD ieskrien iegsa es vinu fiksi noshauju panemu brunas utt. iskrienu lauka tad mani noshauj atri bet durvis jau tajsijas ciet kad arturs nostajas zem durvim(nezinu vai speciali)un durvis atveras un talak es nezinu kas notika jo es biju miris

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Re: Nonema acces
1. Tu mani ielaidi airport3 gates.
2. Tu mani tur nošāvi.
3. Tu pie gates šaudijies ar tanku.
tas notika 10 minūtes atpakaļ
EDIT:
Bezjēdzīgs topiks?
2. Tu mani tur nošāvi.
3. Tu pie gates šaudijies ar tanku.
tas notika 10 minūtes atpakaļ
EDIT:
Bezjēdzīgs topiks?
Last edited by [AoD]edzha on 16 Sep 2009, 17:05, edited 1 time in total.

es tevi neielaidu es skreju iegsa lai dabutu dzivibu jo mani gandriz noshava un skatities kas skrien man aizmuguras laika nebija
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Tu skrēji, jo tu esi parāk tizls, lai nošautu mani ar tanku, un kamēr tu skrēji pēc bruņām, tu atvēri vārtus, un tā teikt ielaidi mani iekšā, un nošāvi.

noshaut ar tanku ???? es SKREJU nevis braucu un es nekadigi nevareju redzet kas notiek man aizmuguras
un prichom te tizls?!?!?
un prichom te tizls?!?!?
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
godiga?!?!?! ta bij mana 1 min un man ta liekas admini to dara speciali katik perk pa real...
un kapec man ta liekas ka tev ir pietiekams levels lai pasham atvert tas durvis...
un kapec man ta liekas ka tev ir pietiekams levels lai pasham atvert tas durvis...
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
(a) DE-ACCESS.
2. Nelaist iekšā spēlētājus, kuriem nav pieeja bunkuram.
(a) DE-ACCESS.
3. Neuzbrukt spēlētājiem, kas atrodas bunkurā vai tuvu tam! Par iebrucējiem paziņot administrātoriem ar komandu /report [id] [iemesls].
(a) DE-ACCESS.
4. Iebraucot un izbraucot no bunkura, obligāti jāaizver vārti.
(a) DE-ACCESS.