Beztēma #3
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #3
Piedod, kam man plastmasu, tik pat labi pielīmē ar skoķu plastmasas maisiņu un būsi tik pat kruts.
Un kur es pieminu zēnus vai vīriešus? Es nedrīkstu pieminēt vārdu "pimpis" ?
Un kur es pieminu zēnus vai vīriešus? Es nedrīkstu pieminēt vārdu "pimpis" ?
Ieej DC++ pie search ieraksti electro un tik spēj vilkt 
- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks

Noskatījos vienu 3d filmu (My bloody Valentine), iespaidi/effekti bija labi. Vairs nebija nekāda plakanā bilde un dažreiz likās, ka kaut kādi lidojoši priekšmeti ir ārpus ekrāna. Gaidu nākamās 3d filmas ^^
EDIT: Parādīju vienam draugam vienu momentu, kur uz kameras pusi lidina tādu kā hammeru, šams gandrīz nogāzās no krēsla
EDIT: Parādīju vienam draugam vienu momentu, kur uz kameras pusi lidina tādu kā hammeru, šams gandrīz nogāzās no krēsla
Last edited by SaW on 21 Sep 2009, 21:19, edited 2 times in total.
- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris

- [NWA]Dumper
- Bembists

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris

Jū, man arī. x) Vārbūt rīt vakarā uzcepšu jaunu parakstu, jo man ir vēl viens lieks, šāda tipa stock attēls, bet tāds so-so.
-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

bērni, skola ir ļoti, ļoti, ļoti, ļoti, ļoti laba!!! 
ja jums nāk miegs pēc 25min mācīšanās tad jūs esat pavisam normāls un vesels bērns, tāpat kā es. es esmu spējīgs nolūzt un nogulēt 1h pēc 30min mācīšanās vai tas nav lieliski? :O
īstenībā šito jau skolas laikā biju ievērojis kad gandrīz 1x nolūzu specenes stundā
skats būtu bijis labs, tik pēc tam es dabūtu pa galvu no specenes učenes yeah
kurš ir tāds pats kā es? (attiecīgi spējīgs nolūzt stundā un gulēt vai arī tāds kuram regulāri stundās uznāk konkrēts miegs un visu laiku lūzt nost ^^)
i love school <3
ja jums nāk miegs pēc 25min mācīšanās tad jūs esat pavisam normāls un vesels bērns, tāpat kā es. es esmu spējīgs nolūzt un nogulēt 1h pēc 30min mācīšanās vai tas nav lieliski? :O
īstenībā šito jau skolas laikā biju ievērojis kad gandrīz 1x nolūzu specenes stundā
kurš ir tāds pats kā es? (attiecīgi spējīgs nolūzt stundā un gulēt vai arī tāds kuram regulāri stundās uznāk konkrēts miegs un visu laiku lūzt nost ^^)
i love school <3
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris

Parasti tikai tad, ja esmu ļoti neizgulējies, vai arī slikti jūtos, tad tikai varētu stundās aizmigt. Tā ne-tik neizgulējies uz skolu eju visu laiku, bet pārāk neērti lai aizmigtu.