Par limenjiem spelee.
Moderator: Moderatori
-
- Jauniņais
Par limenjiem spelee.
Man ir radies viens jautaajums. Shodien nopirku 10 un 11 liimeni . Iegaaju paaris reizes airport3 area . Peec tam kaadu laicinju velaak gribeeju ieiet atkal bet nevareeeju un man raadija kad man neesot acces es nesapratu kaut ko tapeec noleemu pajautaat par sho. Un gribeetos zinaat kursh admins man buutu nonjeemis acces ?
Last edited by Burkaano[777] on 05 Oct 2009, 21:19, edited 1 time in total.
Re: Par limenjiem spelee.
Gan Jau kādu esi nošāvis /gates vai /gates apkārtnē. Vai arī esi kādu ielaidis !
Code: Select all
2. Nelaist iekšā spēlētājus, kuriem nav pieeja bunkuram.
(a) DE-ACCESS.
3. Neuzbrukt spēlētājiem, kas atrodas bunkurā vai tuvu tam! Par iebrucējiem paziņot administrātoriem ar komandu /report [id] [iemesls].
(a) DE-ACCES
-
- Jauniņais
nop bunkuraa nevienu neesmu laidis un shaavis .[SS]Roll4iks wrote:Gan Jau kādu esi nošāvis /gates vai /gates apkārtnē. Vai arī esi kādu ielaidis !
Code: Select all
2. Nelaist iekšā spēlētājus, kuriem nav pieeja bunkuram. (a) DE-ACCESS. 3. Neuzbrukt spēlētājiem, kas atrodas bunkurā vai tuvu tam! Par iebrucējiem paziņot administrātoriem ar komandu /report [id] [iemesls]. (a) DE-ACCES
Un vēl savu mahu ilgāk pa 5min neturēji iekšā ?
Ja nē tad pārlasi bunkura noteikumus moška esi kādu pārkāpis !
Ja tad nē nu tad sorz nevaru palīdzēt !
-
- Jauniņais
nopietni nevienu no shiem noteikumiem neesmu parkaapis un gribeetu dabuut atpakalj savu acces ;([SS]Roll4iks wrote:Un vēl savu mahu ilgāk pa 5min neturēji iekšā ?
- Reminems[ADT]
- Censoņa
Var jau būt, ka tas bija kkāds gļuks.. Pamēģini vēlreiz ieiet serverī un paskatītites.

-
- Jauniņais
jau meiginaaju nesanaak ...Reminems[O] wrote:Var jau būt, ka tas bija kkāds gļuks.. Pamēģini vēlreiz ieiet serverī un paskatītites.
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Vai arī, kāds kuru tu esi šāvis, ir nosprādzis iekš, vai pie bunkura vārtiem, or tu esi kādu nošāvis tieši pie bunkura vārtiem.

-
- Jauniņais
neesmu gan ..[AoD]edzha wrote:Vai arī, kāds kuru tu esi šāvis, ir nosprādzis iekš, vai pie bunkura vārtiem, or tu esi kādu nošāvis tieši pie bunkura vārtiem.
-
- Jauniņais
access
Vismaz varētu uzzināt kurš bija tas kas Access noņēma, un lai tas arī pasaka konkrēto iemeslu? Vai šis ir vēlviens iemesls maksāt 1.50 lai dabūtu access back?
AC noņēma =]
Tad arī vienreiz pietiks pasaciņas arī stāstīt, tad arī noskaidrosies iemesls, jo atslega ne lido, ne arī skrien, tik pats aiz stulba prāta aprok to.Vismaz varētu uzzināt kurš bija tas kas Access noņēma, un lai tas arī pasaka konkrēto iemeslu? Vai šis ir vēlviens iemesls maksāt 1.50 lai dabūtu access back?