Man ir tāda problēma, ka es nopērku īpašumu mani pēc 10-20min. izmet no serveri, pa to ka man liels pinks. Man jau tā ir 3 reizi. Būtu jauki, ja es dabūtu savus 233000$ atpakaļ.
Zvēru ka šie nav meli lai iegūtu naudu!!!!
Īpašumi
Moderator: Moderatori
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: Īpašumi
tā nav servera vaina, ka tev liels pings, ja negribi zaudēt naudu, tad īpašumi nav jāpērk.
p.s šī nebija sūdzība, tāpēc pārvietots.

Pirms nēsmu nopircis īpašumu, man viss ir normāli. Kad nopērku tad sāk lagot un pēc laika izmet!!!!![AoD]Aleksis wrote:tā nav servera vaina, ka tev liels pings, ja negribi zaudēt naudu, tad īpašumi nav jāpērk.![]()
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
tavs pings ir atkarīgs tikai no interneta, nevis no tā vai tu esi nopircis īpašumu vai nē, tāpēc es domāju, ka naudu atpakaļ tev neizdosies dabūt.
Izmanto export, ja negribi zaudēt naudu lieki pērkot īpašumus un pēctam tiekot izmests no servera.

Izmanto export, ja negribi zaudēt naudu lieki pērkot īpašumus un pēctam tiekot izmests no servera.

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
^^ Ganjau nopērk īpašumu, ieslēdz uTorrent vai citas programmas, kas palielina pingu un tad nolaiž samp lejā un brīnās, kāpēc viņu izkiko par pingu.
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
nopērc īpašumu un ej afk ja gribi skarat daudz naudas! un ja atkla sāksi spļet piemeram pec 1h tev izmetis crash!
Jā man bija ieslēkts uTorenti, bet spēli uz palodzes nebiju nolicisRxTs[O] wrote:^^ Ganjau nopērk īpašumu, ieslēdz uTorrent vai citas programmas, kas palielina pingu un tad nolaiž samp lejā un brīnās, kāpēc viņu izkiko par pingu.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
kā redzams, problēma atrisināta, pats biji vainīgs, ka spēlē ar ieslēgtām programmām, kas pazemina interneta ātrumu.