Beztēma #3
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Beztēma #3
ņemos pa sekoman kā traks
vakar reģistrējos un šodien jau 60 posti

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [SS]eras.e
- Servera admins
bobik ka var ielikt to atelu apeksa 

Ja tu domā parakstu tad, ieej rediģēt profil un tur būs paraksts, tur vnk ieliec attēlu 

Me Gusta.
- [AoD]Kaspars
- Nelabojams spameris
Iej profils -> sameklē kur rakstīts Paraksts -> ieliec bildes linku -> priekšā ieraksti [img]->%20aizmugurē[/img] -> Tad spied apstripini.StichY[S] wrote:bobik ka var ielikt to atelu apeksa
-
- Nelabojams spameris
yeah, turnīrā pirmais savācu 38cp un uz 39 crash
still i pwn u all ;/
still i pwn u all ;/
x).:KASTE:. says: ''man bļe te kaukāds ps2 bļe. Naudu cīgām vaig nahuj. Un alkašam ar takā pa 20 ls pārdodu bļe savu ubernahuj kruto mēslu kas cīgu pelnos gulējis 3 gadus bļe. Spēles bļe daudz visas smilšpapīra vākos bļe. Atkodēts. Uberbļenahuj krutā fīča lai ieslēgtu jāupiš ar kaju bļe. Ugunsdzēšamais apaŗats nāk līdz. Lietoju 2reiz jau lai atdzesētu. Ceru bļe ka kāds no jums ganciem nahuj kropļiem nopirks.''
Ļoti ''gudrs'' un ar ''humor izjūtu '' apveltīts cilvēks.[NWA]jannka wrote:yeah, turnīrā pirmais savācu 38cp un uz 39 crash
still i pwn u all ;/
x).:KASTE:. says: ''man bļe te kaukāds ps2 bļe. Naudu cīgām vaig nahuj. Un alkašam ar takā pa 20 ls pārdodu bļe savu ubernahuj kruto mēslu kas cīgu pelnos gulējis 3 gadus bļe. Spēles bļe daudz visas smilšpapīra vākos bļe. Atkodēts. Uberbļenahuj krutā fīča lai ieslēgtu jāupiš ar kaju bļe. Ugunsdzēšamais apaŗats nāk līdz. Lietoju 2reiz jau lai atdzesētu. Ceru bļe ka kāds no jums ganciem nahuj kropļiem nopirks.''
Labi tev klana biedri.
Negrib kāds ar mani intīmi pavadīt nākamās nedēļas nogali? Man 19,sauc ValdīCs,esmu gejs... Numuriņu pa PM.
Nē, tu esi zaudētājs...[NWA]jannka wrote:still i pwn u all ;/
-
- Nelabojams spameris
necu, vai tad es minēju ka tur ir kas smieklīgs? uuh, nemaniju 

Nu, bet tik un tā tev diezgan forši klana biedri.

92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
Atbilde uz jūsu tizlumu:
Hate me or Love me, tā pat pohuy, tas ka varbūt jums ir simpātijas pret mani vai Jannku nenozīmē, ka mēs labosimies.
Ja nepatīk, ejat ar 40m attālumu apkārt mums.
Hate me or Love me, tā pat pohuy, tas ka varbūt jums ir simpātijas pret mani vai Jannku nenozīmē, ka mēs labosimies.
Ja nepatīk, ejat ar 40m attālumu apkārt mums.
Atkal sākas...
Par attiecībām
Par attiecībām
-
- Nelabojams spameris
izskatās vienkārši tā ka es to tekstu iekopēju, nepaskaidrojot par ko mēs tur runājām un tālāk man tagad apnik rakstīt x (