Ban DemonBlood ?

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
DemonBlood
Jauniņais
Jauniņais

Ban DemonBlood ?

Post by DemonBlood »

. Niks, ar kuru tevi nobanoja; DemonBlood
2. Tava IP adrese 84.237.227.129
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; Amish{titans]
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. vins saka kot kads hax tu man vari pateikt kur man hax bija šes nesaprotu pa ko tu man uzliki es parasti sedeju grove uz jumta un atd ,man paradija ka tu mani nobano pa ko !!
O_o O_o :? :/
LexicO
Jauniņais
Jauniņais

Re: Ban DemonBlood ?

Post by LexicO »

Es esmu lieciniekks es redzēju kā tu palēcies augstu gaisā /arch teleportā un teici ka tu teleportējies uz /airport3.

Diemžēk screen nau.
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

tu pats sev hp un armor spawnoji. screenu nav. bet moška st-angeram ir, jo viņš man teica lai viņu paspecoju, un specojot pārliecinājos par to ka tev ir haki.
st-angers vēl apgalvoja ka tev bija no-reload
Image
DemonBlood
Jauniņais
Jauniņais

Post by DemonBlood »

es augstu gaisa nepalecos !! tev lagoja via ka nezinu be tes no arch aizgaju uz airport3 tev mos lagi bija un tur kur teici ka es sawnoju armor un health ta nebija !!!!!! (headbang)
LexicO
Jauniņais
Jauniņais

Post by LexicO »

DemonBlood wrote:es augstu gaisa nepalecos !! tev lagoja via ka nezinu be tes no arch aizgaju uz airport3 tev mos lagi bija un tur kur teici ka es sawnoju armor un health ta nebija !!!!!! (headbang)
Man lagi nebija :P
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

DemonBlood wrote:es augstu gaisa nepalecos !! tev lagoja via ka nezinu be tes no arch aizgaju uz airport3 tev mos lagi bija un tur kur teici ka es sawnoju armor un health ta nebija !!!!!! (headbang)

bija gan!!! to apliecināja divi cilvēki, un specojot es to redzēju, kā tev palika mazāk hp, tev pēkšķi parādijās hp un armors, un tur jau grove uz mājas, kur tu tolaik atradies, hp un armor pikapi jau nu čista nav.!
Image
NIGGASARECOOL211
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by NIGGASARECOOL211 »

bij bij tev hp hack! kad shavu tev! tev nenaca nost!
Image

Image

Image
---

Post by --- »

Redzēju lietojam, filmēju (kad viņš bija uz CJ mājas un spawnoja hp vislaik), bet nekas sakarīgs nesanāca, jo tieši kad sāku filmēt - viņu izbanoja, sawnoff dm tu šāvi bez reload, bet tad bija pings ~120..
Btw, iespējams vēl Ps3m1try bija liecinieks..
BaLL
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by BaLL »

Image
ienacu serverī un ieraudziju juus abus , tgd tu un tas otrs esat banoti , uzreiz kaa paradijos baze saku shaut jums abiem , hp nenaca , tad tu peeksnji aizmuki jo nobijies no manim.
Image
Locked