hmmm... palasīju komentārus par to, ka būs "lielais" fun ar botiem... atceros, kā vēl 0.2 bija tapšanas stadijā. Tad visu laiku tur minēja par "lielo" fun ar vilcieniem. Kādu laiku bij, bij un pēc tam apnika visiem.
Vismaz tagad būs boti, no kuriem dabūt mahas, ja nu gadījumā es nokļūstu nekurienē un man uzsprāgst maha.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
ōō beidzot
Bet buutu labi ja ziņotu jau ipriekš kad kurā datumā boxg pāries uz o.3 versiju !
Lai nav tā ka būs daudzi jauni topiki ''kapē man nejiet BoxG serveris ?'' ''Kapē nejiet man tač ir 0.2 versija ?''
Laikam tagad mees speeleejam ar 0.2 versiju ja ?
Un kā to var izdararīt? Tu esi gaišreģis? Domāju gan nē, tad arī nav precīza laika.
Pats, gan jau, redzēji kā bija ar līmeņu appildināšanu ka iekavējās pa nedēļu.
Cerams kad nebus ka ar leveliem bet nu buus ari reali deathmach kad pieieram bija viena 0.3 beta serveri vesels bars uzlecis uz bota autobusa un saudas un nekada kadijuma nekrit leja un nevar uzspirdzinat to autobusu un ja sitaja versija vares pat lidz 500 cilvekiem tad musu boxg kur diena max speletaji ir no 28-30 speletajiem lagu nemaz nebus
[SS]Salss wrote:Cerams kad nebus ka ar leveliem bet nu buus ari reali deathmach kad pieieram bija viena 0.3 beta serveri vesels bars uzlecis uz bota autobusa un saudas un nekada kadijuma nekrit leja un nevar uzspirdzinat to autobusu un ja sitaja versija vares pat lidz 500 cilvekiem tad musu boxg kur diena max speletaji ir no 28-30 speletajiem lagu nemaz nebus
Tu pats saprati ko pateici?
sen esmu notestejis ar beta versiju! ideāli .. uztaisīju lidojoso botu uzkapu uz lidenes a šis tik lido un es nekriitu