Nobanoja Nismo, par iemeslu uzrakstīja "retard" .
Gribētu NO VIŅA redzēt pierādījumus par manu pārkāpumu, jo tas kad es DM'oju, nav iemesls, team kill, atsēdēju savas 120sec Jail, gaidu NISMO atbildi.
Amish[TITNS] wrote:Vodker, tu vienmēr tēlo pareizo, un apgalvo ka nēesi vainīgs pie bana. Tak vienreiz aizveries un nestrīdies, pērc unban vai ej ellē.
Kapēc tu vēl esi šeit? Tev tak teicu, ej ārstē nervus, konsultējies ar psihologu.
Amish[TITNS] wrote:kapē tu šeit esi ? es teicu EJ ELLĒ. un tu jau nu nebūsi īstais kurš vispār mani kaut kur sūtīs. neuzprasies arī uz banu forumā.
Šoreiz vainīgais esi tu, tu jau uzsāki :d teicu, lai atbild Nismo kuram ir bailes kaut ko rakstīt, tevi neviens nesauca uz šo topicu kaut ko rakstīt, iemācies lasīt
Servera spēlētāju noteikumi wrote:11. Aizliegts šaut galvenajiem administrātoriem, ja viņi paši neizrāda vēlmi tapt šauti.
(a) JAIL.
(b) KICK.
(c) BAN.
Servera spēlētāju noteikumi wrote:11. Aizliegts šaut galvenajiem administrātoriem, ja viņi paši neizrāda vēlmi tapt šauti.
(a) JAIL.
(b) KICK.
(c) BAN.
1.nezināju kad viņš ir galvenais admins, viņš būdams galvenais varēja atvērt muti un to pateikt.
2.Viņš neteica kad negrib lai viņu šauju, neko neizrādīja.
(a) JAIL.
(b) KICK.
(c) BAN.
Jail neliki, kick neliki... un nevarēju zināt par ko tu runā, nevarēji konkrēti pateikt? Tas kad esi galvenais admins, nozīmē kad vari darīt visu kā vēlies, ja?
vodker, tu man muti ciet nebāzīsi, saprati? gribēšu un te rakstīšu. adminiem ir tiesības izteikt savas domas pie jebkuras sūdzības vai apelācijas, takā samierinies.
Amish[TITNS] wrote:vodker, tu man muti ciet nebāzīsi, saprati? gribēšu un te rakstīšu. adminiem ir tiesības izteikt savas domas pie jebkuras sūdzības vai apelācijas, takā samierinies.
Bet tu jau atšķiries no citiem adminiem ar to kad tev ir problēmas ar nerviem, un nepatīk kad aizskar sāpīgas tev tēmas, ej paskaties uz saviem diplomiem un 9.klases atestātu.