2.188.112.147.134
3.[NWA][GAZ66]SEC
4.Nezinu, ceru kad pastāstīs.
Kuru no noteikumiem es pārkāpu? Lūdzu SEC pastāsti.
Es varu spēlēt kur vēlos...

Un lūdzu parādi arī kādu pierādījumu kur teikts tas, kad nepatīk šis serveris.
Moderator: Moderatori
Redz tagad tu par apvainojumiem runāsi, kad Def aizskāra Burkaano, tu izlikies kad neko neredzi. Un nebiju domājis to tā, kad viņi ir nejēgas, runa gāja par dueling tajā momentā un tā arī ir, kad no tā neviens neko nesaprot, neesmu vainīgs ja tu tu uztver savādāk.[NWA][GAZ66]SEC wrote:Nu draudziņ, es tevi pilnā jaudā nesaprotu, kapēc tu esi tik (atvainojos par izteicienu) TUPS! ka te spēlē? Centies krist uz nerviem un centies noķert to banu, nu man pieņemsim pohuy vai tu pazīsti Slakteri, Zatleru, Giboxu vai Obamu, tas nenozīmē ka vari krist uz nerviem visiem un apvainot visus.
Pats arī apvainoji šeit spēlējošos:
Nemaz neko neredzēju, ne arī saņēmu /report , tik pēc tava bana no burkāniņa saņēmu reportu.Redz tagad tu par apvainojumiem runāsi, kad Def aizskāra Burkaano, tu izlikies kad neko neredzi.
Redz, kā jau teicu, redz tikai to ko es rakstu, šoreiz visu iesāka Def, bet jā, TO NEREDZ , un nebūt necenšos izprovicēt, tas ir jūsu uztverē, es vnk diskutēju par kādu tēmu...Forgive_AmP wrote:Vodker , es biju lieicnieks visam ko tu runājim , diemžēl aizmirsu screen , bet tik tiešām tu VISIEM , kas bija serverī kriti uz nerviem un centies izprovocēt uz kādu lamuvārdu!
Bet ko es tādu teicu?Forgive_AmP wrote:Vodker beidz pļurkstēt , un aizveries , jebkurš aks bija serverī var pierādīt manis teikto , un pēc manas uztveres unbanu tev nedrīkst likt ! Tas i mans pēdējais vārds ! Beidzam oftopikot!
Ja nezini ko esu teicis, kpc tu vsp posto šeit?Forgive_AmP wrote:Man liekas ka visu ko tu teici , tas pat vienā postā neielīdīs!
/Lai visu izšķir Gibox/
TĀ NAV TAVA DARĪŠANA KUR ES GRIBU SPĒLĒT, ja negribēšu šeit spēlēt arī aiziešu, bet par cik cenšos dabūt unban tev kā gudrajam adminam, vajadzētu to saprast...Un pasaki man BANA iemeslu, jo tas kad PĒC TAVĀM DOMĀM es nevēlos šeit spēlēt, nav iemesls banam.[NWA][GAZ66]SEC wrote:Nemaz neko neredzēju, ne arī saņēmu /report , tik pēc tava bana no burkāniņa saņēmu reportu.Redz tagad tu par apvainojumiem runāsi, kad Def aizskāra Burkaano, tu izlikies kad neko neredzi.
Un ne tikai šī reize ir kas īpašs ar tevi, tak sen zināms ka tu te spēlē pret paša gribu, tak atbrīvojies no siksniņas un ej plašākos gana laukos.
Nepatīk, nesēdi te.ej labāk pabeidz savu skolu.
Atkal pilnigu piekritu to ka Vodker censas kadu izprovocet uz citu bana rekina.Forgive_AmP wrote:Vodker , es biju lieicnieks visam ko tu runājim , diemžēl aizmirsu screen , bet tik tiešām tu VISIEM , kas bija serverī kriti uz nerviem un centies izprovocēt uz kādu lamuvārdu!
šoreiz jau tu atļaujies iet par tālu kretinējoties visiem ārā + vēl uzdirsiens 94% boxg sa-mp spēlētājiem, domāju ka esi godam noplenijis banu forumā no manis, atā x)[NWA]jannka wrote:TAK LASIES VIENREIZ, līdz kaklam tu te jau, visu laiku velc uz kašķi, ja kas nepatīk, gtfo noob.
būs vēl kāda debīla/citu kaitnoša izdarība no tavas puses, nahranizēšu tevi ar banu no šī foruma UN PUNKTS.