Apniik
Moderators: Moderatori, Servera administratori
- EDrift_elison
- Jauniņais
Apniik
es gribeetu nosuudzeet visus tos kas kas man ivaac nost jo skila man nav nekaada tagad man nauda ir mīnus 25000 man tas vienkaarsi nepatiik kur lai es tagad rauju naudu ari dazi chiito tas man vsp nepatiik ja es ar sniper sauju galva veselas piecas reizies un vins nenomirs par ko lai mēs runājam.
Re: Apniik
Tu domā kādu interesē tas, kad tu tikko esi sācis spēlēt? Tas būtu tas pats, kad tu ieietu kādā no "Counter-Strike" spēļu serveriem pirmo reizi un tev nebūtu izredžu izdzīvot. Un interesanti zināt ko tu gribi, lai izdara ar tiem, kas tevi visu laiku vāc nost? Ja tu esi jauniņais, tad kurš tev liek vispār līst pie pārējiem, ja iznākums apmēram tāpat ir zināms, mūsu Drive-By'isti nevienu nežēlos. Vispār tad jau sanāk tā, kad katram jauniņajam būtu jāskrien šurp veidot sūdzība par sliktajiem zēniem, jo tu neesi nedz pirmais, nedz arī pēdējais, ar kuru tā izrīkosies. Ar šo es vēlējos pateikt to, kad nav tāda noteikuma/likuma, kad nedrīkst šaut jauniņos.
1. Te tev nav singleplayer, kur ar sniper var nogalināt ar vienu šāvienu,
2. sāc apmeklēt Latv. val. stundas savā mācību iestādē (priekšdienās noderēs),
3. šī ir bezjēdzīga sūdzība (aptauja),
4. apskatoties tavu statistiku, tur netiek uzrādīti -25000$, bet gan tikai -3500$.
1. Te tev nav singleplayer, kur ar sniper var nogalināt ar vienu šāvienu,
2. sāc apmeklēt Latv. val. stundas savā mācību iestādē (priekšdienās noderēs),
3. šī ir bezjēdzīga sūdzība (aptauja),
4. apskatoties tavu statistiku, tur netiek uzrādīti -25000$, bet gan tikai -3500$.
Man garšo zeķes
Re: Apniik
Manuprāt tēma vai nu jāpārceļ (piemēram uz strīdu stūri), vai jātaisa ciet. Teikšu tā - ja nemāki šaut, tad vienkārši izvairies no kaujām. Šeit retais lieto čītus, tāpēc drīzāk tev vnk lago jeb desynch internets. Un ar eksporta palīdzību (/export) ar 1 reizi var atpelnīt tos $3500. Pamācies kur dabūt armoru un/vai kur atrodas mašīnas.
Un manuprāt vēl jāpiebilst, ka tēmas nosaukums nosūdz apnicību (jeb precīzāk apniik), un dotā aptauja ir nevajadzīga, jo neesmu redzējis kādu, kurš vislaik uzturās serverī ar negatīvu naudu.
Un manuprāt vēl jāpiebilst, ka tēmas nosaukums nosūdz apnicību (jeb precīzāk apniik), un dotā aptauja ir nevajadzīga, jo neesmu redzējis kādu, kurš vislaik uzturās serverī ar negatīvu naudu.